29.8 C
Athens
June 21, 2024
Image default
POLITICS

Η Νέα Αριστερά διαψεύδει συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ – «Αβάσιμα σενάρια ακύρωσης της αυτόνομης πορείας»

Διαψεύδει συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και οποιαδήποτε πρόταση στην Έφη Αχτσιόγλου από τον Νίκο Ανδρουλάκη η Νέα Αριστέρα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς, «το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή» και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου».

«Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά»

Σύμφωνα με την ίδια, «όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν».

Ακολούθως η Νέα Αριστερά τονίζει πως «ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές».

«Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική»

Συνεχίζει λέγοντας ότι «τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας» και πως «γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα».

Καταληκτικά η Πατησίων υποστηρίζει ότι «αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: Πρόσκληση στην παλαιστινιακή ηγεσία να επισκεφθεί την Αθήνα

banks1

Στο μπλοκ των φοιτητών του ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου, αλλού από τον Κασσελάκη

banks

Συνάντηση των «11» αύριο για συντονισμό – Αντιπολιτευτικό ορόσημο ο προϋπολογισμός

banks1

Κικίλιας: Τεράστιος ο κίνδυνος πυρκαγιάς από αμέλεια τις ημέρες του καύσωνα

banks

Σεισμός Τουρκία: Δένδιας και Τσαβούσογλου πέταξαν πάνω από τις πληγείσες περιοχές

banks

Γ. Φίλης : Είναι ξεκάθαρο ότι εξεπλάγησαν οι Τούρκοι – Αναμένεται κλιμάκωση από πλευράς τους

banks