35.4 C
Athens
June 24, 2024
Image default
BUSINESS

ΟΤΕ: Η West Network Invest υποψήφιος αγοραστής της Telekom Romania Mobile

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 21.11.2023 ανακοίνωσης αναφορικά με την πιθανή πώληση της 100% θυγατρικής του Telekom Romania Mobile (“TKRM”), ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται πλέον με νέο αγοραστή, τη West Network Invest S.R.L.

Η West Network Invest S.R.L. είναι ένα μετοχικό σχήμα που ανήκει κατά πλειοψηφία στην Digi Romania S.A. (“Digi”) και με μέτοχο μειοψηφίας τον όμιλο Clever Media. Η Digi ανήκει στον Όμιλο DIGI Communications, μια κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών, με παρουσία στη Ρουμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Τα μέρη έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας και είναι στη διαδικασία υποβολής αίτησης προς έγκριση στις αρμόδιες αρχές της Ρουμανίας.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται στις συνήθεις διαδικασίες και εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης των απαραίτητων ελέγχων, των εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές καθώς και της υπογραφής των εγγράφων της συναλλαγής.

Σύμφωνα με το νόμο, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εάν και εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις

Related posts

Το success story της Desquared: Πώς μπήκε στο στόχαστρο της DT

banks

Εκδήλωση για την ψηφιοποίηση με τίτλο «Future Unfold» από την Grant Thornton

banks

Αναβαθμίζει τη διαχείριση αποθηκών με λύση της Entersoft η Skroutz

banks

Κρι Κρι: Διέθεσε 52.720 μετοχές σε 58 στελέχη

banks

Νέα συμφωνία πώλησης ρεύματος για τη Mytilineos στην Αυστραλία

banks

Πώς μια βιομηχανία από την Εύβοια εκμεταλλεύεται την παγκοσμιοποίηση

banks