20.9 C
Athens
September 20, 2024
Image default
COMODITIES

Κυκλοφόρησε και νέα σειρά NFTs ο Τραμπ «ψαρεύοντας»… κρυπτοψήφους

Κυκλοφόρησε και νέα σειρά NFTs ο Τραμπ «ψαρεύοντας»… κρυπτοψήφους

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μια νέα παρτίδα καρτών συναλλαγών NFT, συνεχίζοντας την προσπάθειά του να κερδίσει ψήφους από τους οπαδούς των κρυπτονομισμάτων στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ παρουσίασε στον λογαριασμό του στο Truth Social τη νέα σειρά, ενώ δημοσίευσε ένα βίντεο προωθώντας την, λέγοντας ότι οι άνθρωποι τον αποκαλούν «πρόεδρο των κρυπτονομισμάτων».

Οι ψηφιακές κάρτες, με τίτλο «Series 4: America First Collection», περιλαμβάνουν 50 στυλιζαρισμένες εικόνες του πρώην προέδρου με διάφορες λεζάντες, όπως «Greatest of All Time» και «America Strong».

Οι υποστηρικτές του Τραμπ μπορούν να αγοράσουν αυτά τα NFT για 99 δολάρια το καθένα. Όσοι πάρουν 15 ή περισσότερες κάρτες, συνολικής αξίας 1.485 δολαρίων, θα λάβουν μια φυσική έκδοση που περιλαμβάνει ένα κομμάτι από το κοστούμι που φορούσε κατά τη διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ του με τον Τζο Μπάιντεν τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του 78χρονου, έως και 25 άτομα που θα ξοδέψουν 24.750 δολάρια αποκλειστικά σε κρυπτονομίσματα θα λάβουν εισιτήρια για ένα γκαλά στη Φλόριντα τον επόμενο μήνα και μια ευκαιρία να απολαύσουν κοκτέιλ με τον πρώην Πρόεδρο.

Αλλαγή στάσης

Η κίνηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλλαγή στη στάση του Τραμπ όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, αφού παλιά ήταν πολέμιός τους, χαρακτηρίζοντας το Bitcoin «απάτη».

Πλέον, διαμηνύει ότι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων θα «φτιάχνεται στην Αμερική».

Ήδη μέχρι τα τέλη Ιουλίου είχαν δωριστεί στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια από την κοινότητα κρυπτογράφησης.

Ακόμα πάντως και όταν ήταν αρνητικός, δέχθηκε να κυκλοφορήσει σειρά NFT τον Δεκέμβριο του 2022, πουλώντας την πρώτη του παρτίδα με 44.000 tokens μέσα σε δύο ημέρες από την κυκλοφορία της, σύμφωνα με τα δεδομένα του OpenSea.

Η κυκλοφορία των νέων καρτών NFT ακολουθεί την προώθηση από τον Τραμπ ενός «επίσημου» πρότζεκτ κρυπτονομισμάτων στο Truth Social. Το πρότζεκτ συνδέεται με ένα γκρουπ στο Telegram που διευθύνεται από τους γιους του, Έρικ και Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, που ονομάζεται «The Defiant Ones» και συνδέεται με την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi).

Οι τελευταίες ειδήσεις δείχνουν ότι η ομάδα έχει μετονομαστεί σε «World Liberty Financial» και έχει προσελκύσει σχεδόν 50.000 συνδρομητές. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το CryptoPotato, λίγα είναι γνωστά για το μέλλον του πρότζεκτ, καθώς έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστες λεπτομέρειες.

#NFTs #κρυπτονομίσματα #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ #ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ #Τραμπ

Related posts

Οι εκτιμήσεις του ΟΠΕΚ σταθεροποιούν το πετρέλαιο

banks

«Σκαρφαλώνει» σχεδόν 2% το πετρέλαιο- Υποχωρεί το φυσικό αέριο

banks

Ολοταχώς προς επιστροφή στα εβδομαδιαία κέρδη το πετρέλαιο

banks

Σε νέο ιστορικό υψηλό ο χρυσός- Ανακτά δυνάμεις το Bitcoin

banks

«Καλπάζουν» ο χρυσός και το ασήμι-Όλα τα «φώτα» στη Fed

banks

Σπάει το αρνητικό σερί το πετρέλαιο

banks