16.5 C
Athens
May 4, 2024
Image default
POLITICS

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Και με κάλπη και ηλεκτρονικά η εκλογή προέδρου

Τον υβριδικό τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την εσωκομματική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο τραπέζι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει εκ νέου σε εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, με τον νυν πρόεδρο να εισηγείται στο Συνέδριο να γίνει η διαδικασία στις 10 Μαρτίου.

Για μεγαλύτερη συμμετοχή

Πρότεινε με «υβριδικό τρόπο», για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, δηλαδή να γίνουν οι εκλογές και με κάλπες και ηλεκτρονικά.

Θα υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα και της ψηφιακής συμμετοχής για όλα τα μέλη του κόμματος. Αναμένεται με ενδιαφέρον η ανταπόκριση της πρότασης του προέδρου και του εκ νέου υποψηφίου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ανέβηκε στο βήμα, ο κ. Κασσελάκης χαιρέτισε διά χειραψίας την Όλγα Γεροβασίλη και είπε σχετικά, απευθυνόμενος προς τους συνέδρους: «Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική σε έναν όμορφο αγώνα, για να μπορέσει το κόμμα μας να αγαπήσει τα μέλη του έμπρακτα».

«Να ξέρουν όλοι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει. Για να μπορέσει αυτή η αλήθεια, η δική μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει», πρόσθεσε.

Related posts

Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε φθορά και απαξίωση»

banks1

Καταγγελία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στην Αστυνομία για την κλοπή των ελληνικών σημαιών

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το απόγευμα της Πέμπτης οι προγραμματικές δηλώσεις

banks

Τα ρεκόρ του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι

banks

Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Οι καταδικασμένοι για κακουργήματα δεν θα είναι υποψήφιοι βουλευτές

banks

Τουρκικά ΜΜΕ – Νεκρός από ελληνικά πυρά στον Έβρο τούρκος πολίτης – Διαψεύδει η Αθήνα

banks