17.2 C
Athens
April 27, 2024
Image default
EUROBANK

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα μεγάλα πακέτα στην Eurobank και τα νέα ρεκόρ στην Κρι – Κρι

-eurobank-

Ράλι 8%: Συνολική άνοδο της τάξης του 8% μετρά από τις αρχές της εβδομάδας η μετοχή της Profile, η οποία επιστρέφει άνω των 100 εκατ. ευρώ σε όρους χρηματιστηριακής αξίας. Η εισηγμένη βρίσκεται πλέον στις παρυφές των 4,4 ευρώ, έχοντας θετικό πρόσημο σε σχέση με τις αρχές του έτους. Εάν περάσει και τα 4,47 ευρώ, τότε ανοίγει ο δρόμος για τα ιστορικά υψηλά των 4,8 ευρώ.

Άλλαξε χέρια: Δύο μεγάλα πακέτα, αξίας 20,3 και 5,7 εκατ. ευρώ, άλλαξαν χέρια χθες στην Eurobank, με τις συναλλαγές να πραγματοποιούνται στην τιμή του 1,9 ευρώ, δηλαδή οριακά άνω της τιμής κλεισίματος του 1,892 ευρώ. Συνολικά διακινήθηκαν 13,7 εκατ. τεμάχια, τα οποία αντιστοιχούσαν στο 0,37% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

Σύσταση buy: Τιμή – στόχο στα 13,6 ευρώ θέτει για την Κρι – Κρι η Eurobank Equities, η οποία ξεκινά την κάλυψη της μετοχής, δίνοντας σύσταση «buy». Σύμφωνα με τον αναλυτή, παρά το ράλι του προηγούμενου 12μηνου, η εισηγμένη εξακολουθεί να διαθέτει υψηλό discount. Το αισιόδοξο report παρείχε σημαντική ώθηση στη μετοχή, η οποία χθες έκλεισε σε νέο ιστορικό υψηλό, χτίζοντας μια νέα γενιά αγοραστών στα επίπεδα των 10 ευρώ.

Μπαράζ επιστολών: Μπόλικη δουλειά έχει «πέσει» τελευταία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία με διαδοχικές επιστολές καλεί τις εισηγμένες να τοποθετηθούν επισήμως επί μιας σειράς επιχειρηματικών σεναρίων. Αυτό φυσικά μόνο προς όφελος των επενδυτών λειτουργεί, οι οποίοι δεν θα πρέπει να παρασύρονται από την ακατάσχετη φημολογία.

Related posts

Η Eurobank μεγαλύτερος μέτοχος της Ελληνικής Τράπεζας

banks

Eurobank: Καλύτερη τράπεζα στις υπηρεσίες Treasury & Cash Management

banks

Eurobank: Πουλά τη θυγατρική στη Σερβία στην AIK Banka Beograd

banks

Eurobank: Σταθερό το ενδιαφέρον για την υποστήριξη των ανθρώπων μας

banks

Ανέπαφες συναλλαγές και στα ATM από τη Eurobank

banks

Φωκίων Καραβίας: Μπροστά οι μέτοχοι στη Eurobank

banks