30.3 C
Athens
June 17, 2024
Image default
POLITICS

Ευρωεκλογές: Η «μάχη» της φέτας – Ο Μαρινάκης απαντά στον Κασσελάκη

Στις φετινές ευρωεκλογές η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα, αποτελεί κυρίαρχο θέμα στην πολιτική ατζέντα και, κυρίως, στην προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ψάχνει τη φέτα που… αγοράζει ο Μητσοτάκης με 6,28 ευρώ.

Το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο TikTok, ο οποίος επισκέφθηκε αρκετά σούπερ μάρκετ, διαφορετικών αλυσίδων, για να βρει τη φθηνή φέτα, έγινε viral, ωστόσο, δεν άργησε να του απαντήσει με ένα άλλο βίντεο, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Μαρινάκης.

«Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση», δηλώνει στο βίντεο ο κυβερνητικός εκπρόωπος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο Μαρινάκη, στο έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια, η ενδεικτική τιμή 6,28 ευρώ αναφέρεται σε συσκευασία μισού και όχι ενός κιλού, όπως αυτή που έψαχνε ο Στέφανος Κασσελάκης.

@pavlos_marinakisΠάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση.

♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis

«Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας»

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και φαίνεται στο κατατεθέν από τον πρωθυπουργό έγγραφο στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέκρινε συσκευασία 500 γραμμαρίων σε όλες τις χώρες.

Ο Παύλος Μαρινάκης παρέθεσε και απόσπασμα από την ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή, για να δείξει πως ουδέποτε μίλησε για «το κιλό», όπως ισχυρίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και προσέθεσε πως αν κανείς υπολογίσει την τιμή του κιλού από τα στοιχεία που προσκόμισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, θα δει πως τα προϊόντα που κοιτούσε ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν ακόμα φθηνότερα».

«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις συνέπειές του με σοβαρές κινήσεις. Αύξηση των εισοδημάτων, πολλά και αυστηρά πρόστιμα και βέβαια στοχευμένες παρεμβάσεις», ανέφερε καταληκτικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Μετατίθεται η συνάντηση στη Νέα Υόρκη

banks

Έτοιμο το δίκτυο «Σκέψη-Δράση-Αριστερά» με συμμετοχή Μπαλτά και Τόσκα – «Βάπτισμα πυρός» στο Πολυτεχνείο

banks

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλπο γκρόσο Κασσελάκης με εκλογές σε ΠΓ και ΚΕ;

banks1

Χιλιάδες Έλληνες πάνε Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά, λέει η Αυγέρη

banks

Σκέρτσος – Η αλήθεια των αριθμών για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ

banks

Χρυσοχοΐδης: Για πρώτη φορά εκπονούμε δημόσια στρατηγική καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων

banks