16.5 C
Athens
May 4, 2024
Image default
POLITICS

Ηλίας Αποστολόπουλος: «Αντιμετωπίσαμε ψεύδη και τοπικισμούς αλλά τα καταφέραμε»

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Πρόεδρος του Ινστιρούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Ηλίας Αποστολόπουλος εκλέχθηκε για 3η συνεχόμενη φορά. Μια θητεία που αν το σύστημα εκλογής ήταν διαφορετικό θα την είχε εξασφαλίσει από τον πρώτο γύρο όπου συγκέντρωσε σχεδόν τριψήφιους ψήφους περισσότερους από τον δεύτερο συνδυασμό.

Στις πρώτες του δηλώσεις απευθυνόμενος προς τον κόσμο και αφού ευχαρίστησε άπαντες για την βοήθεια τους, μίλησε για την δυνατότητα που του δίνει η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στον Δήμο το 2014. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος ωστόσο ανέφερε πως ο προεκλογικός αγώνας είχε και τα μελανά του σημεία όπως ισχυρίστηκε:

Ηλίας Αποστολόπουλος: Η πόλη είναι ενωμένη

«Δώσαμε έναν ειλικρινή και δύσκολο αγώνα, διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ψεύδη και τοπικισμούς που δεν αξίζουν σε αυτή την πόλη. Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα δήμαρχος το 2019 δεσμεύτηκα πως θα αντιμετωπίσω το ίδιο και τις 2 κοινότητες. Η πόλη είναι ενωμένη. Και αυτό έχω κάνει και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Οι δημότες αναγνώρισαν το έργο μας. Λάβαμε όμως και το μήνυμα των εκλογών. Τόσο της αποχής όσο και της δυσαρέσκειας κάποιων συμπολιτών μας. Ξέρουμε πως πρέπει να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο αποδοτικά και θα το κάνουμε. Οι δημότες θέλουν ακόμη περισσότερο έργο και με την συμπαράσταση όλων αυτών θα γίνει.

Related posts

Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε το μεγαλύτερο έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση απορριμάτων στην Ελλάδα

banks

Σουδάν: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με Σούκρι – «Πιθανή συνεργασία σε επιχείρηση απεγκλωβισμού»

banks

Σε 11 παραλίες στη Δ. Λέσβου κυματίζει η Γαλάζια Σημαία

banks

Μητσοτάκης στη Χειμάρα: Γέφυρα φιλίας και συνεργασίας με Αλβανία η ελληνική εθνική μειονότητα

banks1

Πόθεν Έσχες: Δημοσιεύονται τη Δευτέρα οι δηλώσεις των πολιτικών

banks

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη στον χρυσό Ντούσκο

banks