19.5 C
Athens
May 3, 2024
Image default
BUSINESS

Νέα πρόεδρος στην ΑΒ Βασιλόπουλος η Ελένη Προβίδη

Η Ελένη Προβίδη είναι η νέα πρόεδρος της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η τοποθέτηση της κυρία Προβίδη ως προέδρου μη εκτελεστικού μέλους στο δ.σ. της ΑΒ Βασιλόπουλος, που γνωστοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο ΓΕΜΗ, έρχεται ενάμιση μήνα μετά την παραίτηση του Σοφοκλή Γιαννακού. Ο κ. Γιαννακού, εκτός από πρόεδρος του δ.σ., κατείχε και τη θέση του SVP Finance & CFO Greece της ΑΒ Βασιλόπουλος από το 2014.

Η κυρία Προβίδη, που εργάζεται στην ΑΒ Βασιλόπουλος από τον Μάιο του 2001, κατέχει τη θέση VP Legal & Public Affairs, Head of Corporate Communication, Quality & Sustainability στην αλυσίδα.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της αλυσίδας, διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο κ. Νίκος Λαβίδας. Νέο μη εκτελεστικό μέλος στο νέο δ.σ. είναι ο κ. Διονύσης Διονυσόπουλος, διευθυντής Υποστήριξης Προμηθειών & Διασφάλισης Ποιότητας στην ΑΒ Βασιλόπουλος, ο οποίος μετρά 23 εργασίας στην εταιρεία.

Μετά την παραίτηση Γιαννακού, η αλυσίδα αλλά και η μητρική Αhold Delhaize, με ενημερωτικό σημείωμα που είχαν στείλει στα στελέχη της ΑΒ Βασιλόπουλος, είχαν κάνει γνωστό ότι θα ξεκινούσαν τη διαδικασία αναζήτησης μόνιμου διαδόχου. Επίσης, είχαν γνωστοποιήσει πως η Ελένη Αγγέλου θα καλύψει τις αρμοδιότητες CFO για την ενδιάμεση περίοδο ως CFO AB, αναφερόμενη στη Lenka Duskova, CFO CSE & Albert Czech Rebublic.

Related posts

Ανοιξε το πρώτο Coffeeway στο Χαλάνδρι η CAFETEX

banks

Profile: Πούλησε με private placement τις ίδιες μετοχές της

banks

Γενικεύεται μέσω Ant1 η σύγκρουση Μαρινάκη με ΝΟVA και Σταθόπουλο

banks

Φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

banks

Συζητά για νέα συμβόλαια η Παπουτσάνης

banks

Aegean: Νέο θερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα κι εξωτερικό – Προσφορές εισιτηρίων

banks