16.2 C
Athens
May 4, 2024
Image default
POLITICS

«Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας» – Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη διάλυση του ΕΣΥ

Νέο διαδικτυακό σποτάκι, με τίτλο «Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας», έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο επίκεντρο του βίντεο βρίσκονται τα λάθη και τα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από τη στιγμή που έγινε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μέχρι και σήμερα.

«Η Υγεία και η ζωή μας παραδίνονται στα χέρια του κάθε πολιτικού νάνου»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται μεταξύ άλλων στην διαχείριση της πανδημίας, στις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία, στην αντιμετώπιση των γιατρών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον Γολγοθά που ανεβαίνουν οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν – με τα παιδιά να «περιμένουν στην ουρά επί μήνες να εγχειριστούν».

Στην περιγραφή της εν λόγω ανάρτησής του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Όταν με 35.000 νεκρούς από την πανδημία, με πρωτιά σε θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη, η Υγεία και η ζωή μας παραδίνονται στα χέρια του κάθε πολιτικού νάνου, τα νοσοκομεία αφήνονται συνειδητά να πλημμυρίζουν και να ρημάζουν και τα χειροκροτήματα για τους «ήρωες με τις λευκές μπλούζες» τα διαδέχονται οι διώξεις και ο πλειστηριασμός για τα ιμάτια του ΕΣΥ; Όταν ακόμα και παιδιά περιμένουν στην «ουρά» επί μήνες να εγχειριστούν; Όσα προλάβουν… Δείτε το βίντεο!».

Έρχονται κινητοποιήσεις

Θυμίζουμε ότι οι γιατροί έχουν ήδη ανακοινώσει μεγάλες κινητοποιήσεις -που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας- διαμαρτυρόμενοι για τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Related posts

Κασσελάκης: Να σταματήσει ο Μητσοτάκης να κρύβεται – Πώς απόκτησε πρόσβαση η Ασημακοπούλου στα δεδομένα;

banks1

Στέφανος Κασσελάκης: «Πάμε πολύ καλά, μεγαλώνουμε συνεχώς»

banks1

Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

banks

Βουλευτής της ΝΔ απαξιώνει τους αγρότες – «Κάποτε τους έβρισκα μόνο στο χωράφι, σήμερα και 1 ώρα στο καφενείο»

banks

Εκλογές 2023: «Σε μια στιγμή όλα χάθηκαν» – Το ζήτημα της αντιμετώπισης της αστεγίας στο νέο σποτ της ΝΔ

banks

Τετ α τετ Μητσοτάκη – αγροτών: «Λύσεις τώρα» ζητούν οι Θεσσαλοί, συναίνεση στον Κάμπο θέλει το Μαξίμου

banks1