19.5 C
Athens
May 4, 2024
Image default
POLITICS

Πικραμμένος: Ο Μπακογιάννης φώτισε γειτονιές της Αθήνας και ο κόσμος ένιωσε ασφάλεια

Οι πολίτες θέλουν λύση στα απλά και καθημερινά προβλήματα και σε αυτό ο Κώστας Μπακογιάννης πέτυχε πολλά, υπογράμμισε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, εκφράζοντας τη στήριξή του εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ακολούθως επισήμανε πως ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» είναι έμπειρος κι άξιος για να έχει μια δεύτερη θητεία.

«Είναι ο πλέον κατάλληλος για να συνεχίσει το έργο του»

«Φώτισε γειτονιές της Αθήνας, ξανά ήρθε κόσμος, ένιωσε ασφάλεια» ανέφερε ο κ. Πικραμμένος και είπε ότι με την ιδιότητα του προέδρου φίλων του Εθνικού Κήπου είχε θέσει το ζήτημα της προστασίας και ανάπλασης του ιστορικού κήπου στον Κώστα Μπακογιάννη, το 2019 όταν ήταν τότε υποψήφιος.

«Αμέσως ευαισθητοποιήθηκε και είδατε ότι έγιναν πολλά βήματα στον Εθνικό Κήπο. Έγινε παιδική χαρά, το υδραγωγείο αποκαταστάθηκε» ανέφερε ο κ. Πικραμμένος καταλήγοντας πως εκτιμά ότι ο Κώστας Μπακογιάννης «είναι ο πλέον κατάλληλος για να συνεχίσει το έργο του».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε δήλωση στήριξης του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη προχώρησε και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «την Κυριακή οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι ψηφίζουμε γνώση, εμπειρία, όραμα για τα μεγάλα και ενδιαφέρον για την καθημερινότητα κάθε πολίτη και ιδίως των πιο αδύναμων».

Related posts

Πανελλαδικές 2021: Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους υποψηφίους

banks

Πιερρακάκης: Στο 1 δισ. φέτος οι ψηφιακές συναλλαγές με το δημόσιο

banks

Ανδρουλάκης: Καμία σταθερότητα δεν κρίνεται την 9η Ιουνίου – Κρίνεται αν θα μπει φραγμός στη διαφθορά ΝΔ

banks1

Στην Αθήνα η Σύνοδος του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων

banks

Στέφανος Κασσελάκης από τις Μοίρες Ηρακλείου: Δεν είμαστε πιασμένοι από κανέναν, δεν βασιζόμαστε σε κανέναν

banks

Πως η ΝΔ ανάβει (ξανά) τις προεκλογικές μηχανές – Γαλάζια… φροντιστήρια, λίστες, εξορμήσεις

banks