27.3 C
Athens
May 20, 2024
Image default
BUSINESS

Εθνική Τράπεζα: Νέα αποκλειστική συνεργασία με πάροχο Ενέργειας

Τη σύναψη νέας αποκλειστικής συνεργασίας της Εθνικής Τράπεζας με πάροχο ενέργειας προανήγγειλε από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών ο Βασίλης Καραμούζης, general manager corporate & investment banking, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής, που προβλέπει το μετασχηματισμό της σε «πλατφόρμα συνεργασιών».

Αναπτύσσοντας το σχέδιο της Εθνικής να μεγαλώσει το αποτύπωμά της στην οικονομία, αξιοποιώντας το ψηφιακό της μετασχηματισμό, ο κ. Καραμούζης στάθηκε ιδιαίτερα στην στρατηγική του embedded banking, πρώτο δείγμα του οποίου υπήρξε η συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την Epsilon Net, η οποία επιστεγάστηκε και με την απόκτηση μετοχικού ποσοστού της εταιρείας πληροφορικής από την Εθνική Τράπεζα. Συνεργασία που προσβλέπει σε συνδυαστική αξιοποίηση των τεχνολογικών πλατφορμών τράπεζας και Epsilon Net για διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο ίδιο πλαίσιο θα κινείται και η συνεργασία με πάροχο ενέργειας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Στην ίδια κατεύθυνση θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες σε τομείς, όπως το real estate και πιθανώς το wealth management.

Related posts

Δυο ακόμη νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης για την CHC Group

banks

Εκδήλωση Lancom-Huawei για την ανάδειξη της Β. Ελλάδας σε hub για τα Βαλκάνια

banks

ΕΥΔΑΠ: Πτώση κερδών στο εξάμηνο, πλήγμα από το κόστος ενέργειας

banks

Λάμψα: Αναβλήθηκε η έκτακτη ΓΣ για το deal με τη Regency

banks

Στα ύψη το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της Q&R

banks

Συνεταιριστική Χανίων: Ποια είναι τα δεδομένα για τη συγχώνευση με Παγκρήτια

banks