20.7 C
Athens
May 20, 2024
Image default
POLITICS

Γεωλογική αστάθεια προκάλεσε ο Daniel στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα – Αποκλειστικές δηλώσεις του Δημάρχου στο in

Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα από το καιρικό φαινόμενο Daniel και τα χειρότερα πιθανόν να είναι μπροστά μας, αφού ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος, αποκάλυψε στο in πως η περιοχή εμφανίζει γεωλογική αστάθεια σε διάφορα σημεία της.

«Η περιοχή φαίνεται πως έχει υποστεί γεωλογική αστάθεια γεγονός που μας ανησυχεί πολύ και μας προβληματίζει. Ειδικά στο Μορφοβούνι. Να περάσει όλο αυτό και θα πρέπει να κάνουμε ενδελεχή έλεγχο με το απαραίτητο επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό» δήλωσε ο Δήμαρχος αποκλειστικά στο in και αποκάλυψε και ένα περιστατικό με έναν δημότη:

«Στις 1 τα ξημερώματα καταφέραμε και απεγκλωβίσαμε έναν ανάπηρο συνδημότη μας στο Μορφοβούνι λίγο πριν καταρρεύσουν όλα. Ζούμε μια κόλαση σε πολλά σημεία του Δήμου μας».

Αναφορικά με την σφοδρότητα του φαινομένου ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, Παναγιώτης Νάνος ήταν απόλυτος: «Στον Ιανό, έβρεχε 18 ώρες και μετά αρχίσαμε την αποκατάσταση σε όποια σημεία του Δήμου μας χρειάζονταν. Ήταν πολλές οι ζημιές που προκλήθηκαν αλλά το φαινόμενο επαναλαμβάνω διήρκεσε 18 ώρες. Αυτό το πράγμα τώρα εξελίσσεται ήδη για 5 μέρες και δεν γνωρίζουμε πότε και πως θα ολοκληρωθεί. Μακάρι που λέει ο λόγος να είχαμε 2 Ιανούς παρά αυτόν τον καταστροφέα. Όλοι μας στο Δήμο κυριολεκτικά είμαστε επί ποδός από την πρώτη στιγμή και με όποιες δυνατότητες έχουμε σε μηχανήματα έργου και δυναμικό, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. 3 δίκτυα ύδρευσης έχουν καταστραφεί τελείως.

Ο Ιανός ωχριά μπροστά σε τούτη την Θεομηνία, το απόγευμα μόνο στο Μορφοβούνι είχαμε καταπτώσεις σε εννέα σημεία. Στο Μεσενικόλα τα ίδια. Οι δρόμοι προς Κερασιά, Φυλακτή, Πεζούλα, κομμένοι από τα ποτάμια. Ο δρόμος Μητρόπολη/Μορφοβούνι κλειστός από καταπτώσεις».

*Πηγή φωτογραφιών: facebook Παναγιώτη Νάνου

Related posts

Κασσελάκης από Νοσοκομείο Σύρου: Δεν νοείται κοινωνικό κράτος με μόνο κίνητρο το φιλότιμο

banks1

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

banks1

Ανδρουλάκης: Ευθεία προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού των δημοσιογράφων η αγωγή Δημητριάδη

banks1

Ντόχα: Συνάντηση Φραγκογιάννη – Τσαβούσογλου στη Διάσκεψη του ΟΗΕ

banks1

Κουτσούμπας: Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση

banks1

Μητσοτάκης: Τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν στα Ίμια

banks