21.8 C
Athens
May 20, 2024
Image default
POLITICS

Επιμένει η Φλέσσα για Τέμπη και «μαζί τα σκοτώσαμε», προτάσσοντας την ατομική ευθύνη

Επιμένει στη δήλωσή της για την τραγωδία των Τεμπών που προκάλεσε σάλο η υποψήφια στις ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα.

Προ ολίγων ημερών, η δημοσιογράφος, μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας επισήμανε πως «(…) το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Τα «είπε με αγάπη» απαντώντας σε ερώτηση ατόμου από το κοινό

Δύο εβδομάδες μετά επανήλθε και κλειθήσα να σχολιάσει (alpha) τη δήλωση που ξεσήκωσε σάλο η κ. Φλέσσα έκανε λόγο για «κοπτοραπτική στα λεγόμενά της», τα οποία τα «είπε με αγάπη» απαντώντας σε ερώτηση ατόμου από το κοινό το οποίο τη «ρώτησε γιατί κατεβαίνει στις εκλογές με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση και τους εγκληματίες που σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη». Έσπευσε δε να ισχυριστεί πως η δημοσίευση του βίντεο με τις αναφορές της ήταν παράνομη.

«Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητας»

Επέμεινε στην αρχική της τοποθέτηση αναφέροντας ότι «εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων. Δεν φταίει καμία κυβέρνηση. Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει (…)» διακρίνοντας πως «ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητας. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής είπε επίσης ότι «παραποιούνται οι δηλώσεις» της και πως έχει προχωρήσει σε εξώδικα και αγωγές. Αναφέρθηκε επίσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να δικάζει δημόσια» και να εργαλειοποιείται μία τραγωδία, σημειώνοντας ότι «υπερβαίνει τα όρια του λαϊκισμού».

Related posts

Κουκουλόπουλος: Χαιδεύουν τους φοροφυγάδες, εξοντώνουν τους μικροεπαγγελματίες

banks1

Μεγάλη μείωση της ανεργίας στη Δυτική Ελλάδα

banks1

Απίστευτο: Γέμισε με σκουπίδια δρόμος στην Αχαΐα

banks

«Μπελεροποίηση και ‘Βόρειος Ήπειρος’» – Για εθνικισμό κατηγορεί Μητσοτάκη και Κασσελάκη ο Καρπόζηλος

banks

Υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενίσχυση 900.000 ευρώ σε δασικούς συνεταιρισμούς και κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας στη Βόρεια Εύβοια

banks

Δένδιας: Η οικονομική διπλωματία μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη της χώρας

banks