28.2 C
Athens
May 21, 2024
Image default
WORLD

Ζούκερμπεργκ για τη μάχη με τον Μασκ: Αν ο Έλον σοβαρευτεί ξέρει πώς να με βρει – Διαφορετικά, είναι καιρός να προχωρήσουμε

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της Meta, δήλωσε ότι είναι “καιρός να προχωρήσουμε” από τις εικασίες για το αν θα υπάρξει αγώνας μάχης μεταξύ αυτού και του Έλον Μασκ. 

“Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ όσον αφορά μια πραγματική ημερομηνία και επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, είναι καιρός να προχωρήσουμε”, έγραψε ο Ζούκερμπεργκ την Κυριακή στο Threads. “Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά”.

Η δημόσια αντιπαλότητα μεταξύ του Μασκ, 52 ετών, και του Ζούκερμπεργκ, 39 ετών, εντάθηκε μετά την αρχική επιτυχία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Threads – της Meta – τον Ιούλιο. Το Threads, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν σύντομα μηνύματα με παρόμοιο τρόπο με το X (πρώην Twitter), την πλατφόρμα που ανήκει στον Μασι, έφτασε τους 100 εκατ. χρήστες μέσα σε μια εβδομάδα από την έναρξή του. 

Ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μιλούσε επί εβδομάδες για τις πιθανότητες ενός αγώνα μάχης μεταξύ αυτού και του Ζούκερμπεργκ. Ύστερα, ο Μασκ δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία του αυχένα και του άνω μέρους της πλάτης του, με πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Related posts

COP28: Σχέδιο διεθνούς δέσμευσης για την πυρηνική σύντηξη παρουσίασε ο Τζον Κέρι

banks

Ν. Χριστοδουλίδης: Μεταφέρονται μηνύματα από τουρκικής πλευράς για ανάγκη κινητοποίησης στο Κυπριακό

banks

Ισραήλ: Οι αρχές επέλεξαν τον πρώην πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αχαρόν Μπάρακ για να συμμετάσχει στην επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου

banks

Kimberly-Clark: Έχασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα τριμηνιαία αποτελέσματα

banks

Στις συμπληγάδες των Βαλκανίων η Ελλάδα

banks

Χαμενεΐ για Ραΐσι: Προσευχόμαστε να επιστρέψει, δεν θα διαταραχθεί το έργο της χώρας

banks