24.1 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

Θοδωρής Δρίτσας: «Παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης ο Κασσελάκης»

Σε συνέντευξη του, ο Θοδωρής Δρίτσας επανέλαβε την άποψη του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε αρχικά: «Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέμετα όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα».

«Παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης ο Κασσελάκης»

Επανέλαβε την θέση του κατά του Στέφανου Κασσελάκη

«Ο νέος πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να δοκιμαστεί στο χρόνο»

Στην συνέχεια, ο κ. Δρίτσας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαιώμα να δοκιμαστεί στον χρόνο». Όπως είπε «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».

«Όταν ο υποψήφιος πρόεδρος δεν εκθέτει, εκτός από τα ζητήματα τα δικαιωματικά, καμία προγραμματική άποψη και δεν δεσμεύεται για τίποτα εκτός από το «δεν θα σας προδώσω» αλλά σε τι; Σε τίποτα που δεν είχε δεσμευτεί. Και μετά αποδεικνύεται ότι έχει θέσεις που είναι ξένες προς την παράδοση της αριστεράς, αυτό δεν είναι διχασμός και παραλογισμός;» αναρωτήθηκε ο κ. Δρίτσας.

Κατά τον πρώην υπουργό «αυτό το παράλογο που διαμορφώνεται στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να βρεί μια κάθαρση όπως στην αρχαία ελληνική τραγωδία».

Related posts

Κυβέρνηση – Επιχείρηση γοητείας με «σπίτια και δουλειές» για τους νέους

banks

Εμβολιασμένοι μαθητές – Δεν θα παίρνουν απουσίες την ημέρα του εμβολίου

banks

Δημοπρατείται το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της Κέρκυρας

banks

Απομακρύνθηκαν φερτά υλικά από τον Κηφισό – Η Αττική θα αντέξει αν συνεχιστούν τα έργα είπε ο Περιφερειάρχης

banks

Εξελίξεις προσεχώς για όσα συζήτησαν Μητσοτάκης και Ζελένσκι πίσω από τις κλειστές πόρτες – Οι 3 άξονες της καταρχήν συμφωνίας

banks1

ΥΠΕΞ : Συνειδητά fake news η διαστρέβλωση των λεχθέντων για το γαλλικό πλοίο

banks