27.5 C
Athens
May 19, 2024
Image default
WORLD

Κίνα-Χαϊνάν: Η οικονομική αξία των πωλήσεων αφορολόγητων προϊόντων έφτασε στα 3,65 δισεκατομμύρια ευρώ στο επτάμηνο

Η νησιωτική επαρχία Χαϊνάν στη νότια Κίνα ανέφερε συνολικές πωλήσεις αφορολόγητων προϊόντων στα 28,93 δισεκατομμύρια γιουάν (3,65 δισεκατομμύρια ευρώ) στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2023.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο, περίπου 4,2 εκατομμύρια καταναλωτές αγόρασαν περισσότερα από 34 εκατομμύρια αφορολόγητα προϊόντα στην αναφερόμενη νησιωτική επαρχία, σύμφωνα με τα στοιχεία των τελωνείων στην επαρχιακή πρωτεύουσα Χάικου.

Από την αρχή του έτους, η Χαϊνάν έχει εισαγάγει σειρά μέτρων για την ενίσχυση και την ανάκαμψη της κατανάλωσης αφορολόγητων προϊόντων. Οι προσπάθειες αυτές περιλαμβάνουν την έκδοση 20 εκατομμυρίων κουπονιών για την αγορά αφορολόγητων προϊόντων, την οργάνωση ενός διεθνούς φεστιβάλ για την αγορά αφορολόγητων προϊόντων, αλλά και την προώθηση της πολιτικής των αφορολόγητων προϊόντων εκτός της Χαϊνάν.

Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στη νησιωτική επαρχία πραγματοποίησαν περισσότερες από 30 δράσεις προώθησης της κατανάλωσης αφορολόγητων προϊόντων, ενώ έκαναν και ειδικές εκπτώσεις για την εμπορική προώθηση των προϊόντων τους, τόσο διαδικτυακά, όσο και μέσω των καταστημάτων τους, με τη φυσική παρουσία των αγοραστών.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Related posts

ΗΠΑ: Ένοχος για συνέργεια σε ανθρωποκτονία κρίθηκε ένας από τους παρόντες αστυνομικούς στη δολοφονία Φλόιντ

banks

Γιατί οι αναδυόμενες αγορές αγχώνονται ενόψει των εκλογών στην Τουρκία

banks

Δύο διοικητές των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ μεταξύ των θυμάτων της ισραηλινής επίθεσης στη Βηρυτό

banks

Ιταλία: Κάρτα τροφίμων για τις οικογένειες σε οικονομική δυσκολία

banks

Κύπρος: Ξεκίνησε το πλοίο με την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα

banks

Washington Post: Η CIA είχε ενημερωθεί για το ουκρανικό σχέδιο ανατίναξης των αγωγών Nord Stream

banks