24.1 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει – Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την συμμετοχή του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι, στην χθεσινή συνεδρίαση, ο κ. Κασσελάκης απουσίαζε και έστειλε επιστολή.

Ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν στην Κουμουνδούρου από το Σύνταγμα, όπου συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των αγροτών.

Κατά την προσέλευσή του, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον μέσων ενημέρωσης, που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο, δήλωσε ότι διάβασε πως ο ίδιος πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

«Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους! Επιτέλους, αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα», διεμήνυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κρίσιμη συνεδρίαση, για μία ακόμη φορά

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει στον απόηχο της αιφνιδιαστικής κίνησης του Στέφανου Κασσελάκη με το ερωτηματολόγιο προς τα μέλη, για το όνομα και την ταυτότητα του κόμματος.

Αναμένεται πλέον να φανεί αν η νέα κρίση που ξέσπασε στους κόλπους του κόμματος θα επιδεινωθεί ή αν θα υπάρξει ανακωχή, έστω και προσωρινή, παραπέμποντας το ζήτημα στο συνέδριο του κόμματος, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη.

Related posts

ΚΙΝΑΛ: Η αναξιοκρατία έχει αλώσει την προεδρία της κυβέρνησης

banks

Σκληρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη Δικαιοσύνη στον απόηχο της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου

banks

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο

banks1

Xατζηδάκης: Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο θεωρείται πλέον διεθνές success story

banks

Καρπόζηλος: «Η Νέα Αριστερά ως πολιτική πρόταση μπορεί να καλύψει και το ζήτημα της αξιοπιστίας»

banks1

Θεματικό πάρκο ανάλογο του Μύλου των Ξωτικών, θέλει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

banks