15.7 C
Athens
May 5, 2024
Image default
BUSINESS

Νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη

Το νέο διώροφο κατάστημα στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη εγκαινίασε η ΑΒ Βασιλόπουλος την Τετάρτη, 24 Απριλίου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σε γιορτινό κλίμα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά τοπικά εδέσματα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα, έκτασης 1.100 τ.μ., που είναι το πρώτο στον Δήμο Χερσονήσου, βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και διαθέτει τμήματα, όπως το οπωροπωλείο, το τμήμα τυριών – αλλαντικών, φούρνο, κάβα, τυποποιημένα τρόφιμα, καλλυντικά και απορρυπαντικά.

Στο νέο της κατάστημα, παρέχει επίσης προϊόντα περισσότερων από 60 τοπικών παραγωγών. Έτσι, στο κατάστημα της Χερσονήσου μπορεί να βρει κανείς μια διευρυμένη σειρά τοπικά παραγόμενων προϊόντων (περισσότεροι από 350 κωδικοί), όπως φρούτα, λαχανικά, προϊόντα κρεοπωλείου, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κατεψυγμένα, κρασιά, αναψυκτικά, νερό, μπίρες, μέλι, αρτοποιήματα, καφέδες και αφεψήματα.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, προχωρώντας σε μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά, για πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων. Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα, θα έχουν όφελος 10% επί της αξίας των αγορών τους και αποκλειστικές προσφορές, όπως 20% σε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά, 25% σε όλα τα κρητικά τυριά και τα αλλαντικά και 15% στο συσκευασμένο μοσχαρίσιο κρέας και το χοιρινό (Krivek), από τις 24 Απριλίου έως και τις 4 Μαΐου, ενώ, 20% όφελος θα υπάρχει σε όλα τα κρασιά και τους αφρώδεις οίνους, με εξαίρεση τις σαμπάνιες, από τις 24 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου.

Το κατάστημα διαθέτει, επίσης, συνολικά, έξι ταμεία, εκ των οποίων τα τρία είναι αυτόματα για γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση των αγορών. 

Related posts

ΔΣ MIG: Θετική αξιολόγηση στο προσφερόμενο αντάλλαγμα της ΔΠ από Πειραιώς

banks

«Διπλή» επένδυση από τη Medicon Hellas

banks

Σε «περιπέτειες» Λεβεντέρης, Μπήτρος, Σπύρου και Yalco

banks

OΠΑΠ: Νέο πακέτο πρωτοβουλιών για ΕΣΥ και συνεργάτες του δικτύου  

banks

Viohalco: Στα €266 εκατ. τα καθάρά κέρδη το 2022

banks

Coca Cola HBC: Μείωση κατά 14,7% στα έσοδα το α’ εξαμήνου

banks