22.4 C
Athens
May 18, 2024
Image default
POLITICS

Φυλάκια στο Καστελλόριζο επισκέφθηκε ο Δένδιας – Κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της «Κυράς της Ρω»

Επιτηρητικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Ο Νίκος Δένδιας συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον διοικητή της Ανώτερης Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον διοικητή της 95 (ΑΔΤΕ) υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε κατ’ αρχάς το φυλάκιο Στρογγύλης, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Στρογγύλη, με τα στελέχη και τους οπλίτες μας. Είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για την υπηρεσία τους στην πατρίδα και να τους ευχηθώ χρόνια πολλά. pic.twitter.com/uAM6Ypbyel

— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 4, 2024

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους στην πατρίδα.

Ακολούθως ο Νίκος Δένδιας μετέβη στο φυλάκιο της Ρω, όπου ευχήθηκε επίσης στα στελέχη και τους οπλίτες που υπηρετούν σε αυτό. Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» Δέσποινας Αχλαδιώτη.

Στο μνήμα της Κυράς της Ρω, Δέσποινας Αχλαδιώτη, όπου κατέθεσα στέφανο και αποτίσαμε φόρο τιμής με τον Εθνικό μας Ύμνο. pic.twitter.com/eqhTdcv1jf

— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 4, 2024

Ο Νίκος Δένδιας μετέβη έπειτα στη Μεγίστη, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Ασβέστης και θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Related posts

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικά απροσδιόριστος, δεν βλέπουμε συνεργασία, λέει ο Τζανακόπουλος

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα γίνεται μαγνήτης κεφαλαίων από το εξωτερικό»

banks1

Μητσοτάκης – ΔΕΘ – Αυτά είναι τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

banks

Ευρωεκλογές: Μετρούν ποσοστά τα επιτελεία – Τι δείχνει ο δείκτης «πρωθυπουργησιμότητας»

banks

Εκλογές 2023: Πότε ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος

banks

Γεννηματά: Επίσκεψη στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στον Υμηττό – Τι είπε για τη δημιουργία του πάρκου

banks