20.7 C
Athens
May 20, 2024
Image default
WORLD

Οι ιταλικές επιχειρήσεις βρίσκουν προοπτικές ανάπτυξης στην Τιαντζίν της Κίνας

Στην Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου της Τιαντζίν, ένα πολυσύχναστο βιομηχανικό πάρκο ιταλικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξελίσσεται σε ένα κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Ιταλία.

Οι επιχειρήσεις αυτές, αναζητούν την εύκολη πρόσβαση, αλλά και την ανάπτυξή τους στην κινεζική αγορά μέσω της αναφερόμενης κινεζικής πόλης που διαθέτει λιμάνι.

Το βιομηχανικό πάρκο ιδρύθηκε το 2019, ενώ μέχρι σήμερα, έχει προσελκύσει περισσότερες από 30 ιταλικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας εξειδικευμένη υποστήριξη και υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση της εισόδου τους στην αγορά της Κίνας.

Η CIMU Science, μία νέα επιχείρηση start-up που επικεντρώνει την επιχειρηματική δράση της, στο εμπόριο εξοπλισμού για χυτήρια, εγκαταστάθηκε στο αναφερόμενο βιομηχανικό πάρκο μετά από την ίδρυση του το 2020, ενώ επωφελείται από τη συμμετοχή της σε ένα βιομηχανικό σύμπλεγμα επιχειρήσεων που υπόσχεται πολλά για τη μελλοντική ανάπτυξή του.

Related posts

Ελβετία: “Ανθεκτικές” οι εγχώριες τράπεζες σε περαιτέρω αυξήσεις επιτοκίων

banks

Τουρκία: “Τίτλοι τέλους” στη συμμαχία της αντιπολίτευσης

banks

Lufthansa – Austrian Airlines: Aναστέλλουν τις πτήσεις τους προς και από την Τεχεράνη ως τουλάχιστον την ερχόμενη Πέμπτη

banks

Φινλανδία: Οι πολικές θερμοκρασίες παγώνουν ακόμα και το βραστό νερό όταν πετιέται στον αέρα

banks

Η Xiaomi σχεδιάζει ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα

banks

Μεγαλώνουν οι επιφυλάξεις της Δύσης για την Ουκρανία

banks