15.7 C
Athens
May 5, 2024
Image default
POLITICS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθη στην εκδήλωση, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Την Μεσσήνη επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Η  εκδήλωση, που έχει αναβληθεί δυο φορές λόγω των πυρκαγιών, θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται σήμερα στην Μεσσήνη, για να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Νίκα για το έργο που έκανε στην Περιφέρεια και, ταυτόχρονα, γιατί θέλει να ενθαρρύνει τον Δημήτρη Πτωχό, ένα νέο πολιτικό που, όπως είπε, θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης.

«Πιστεύω ότι κατέληξα στον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για το πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού και έκανε ιδαίτερη αναφορά στον πατέρα του, Παύλο Πτωχό, που διατέλεσε για δεκαετίες δήμαρχος Μεσσήνης καθώς και αντινομάρχης Μεσσηνίας.

«Με τη βοήθεια όλων σας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας τόσο για την Ελλάδα όσο και για τη Μεσσηνία», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και υπενθύμισε τη συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Πτωχό κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά, τονίζοντας ότι «συνδυάζει την τεχοκρατική επάρκεια με το γνήσιο πάθος».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Related posts

Ολική ανακαίνιση στα αθλητικά κέντρα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

banks

Τούρκος απόστρατος – Οι Δυτικοί ξαμολάνε τα σκυλιά (Ελληνες) – «Αναπόφευκτη η σύγκρουση»

banks

Από κάδο απορριμμάτων προκλήθηκε η φωτιά στο Δημοτικό σχολείο Καλάμου

banks1

Μητσοτάκης: Ανάκαμψη με καλύτερες δουλειές και λιγότερες ανισότητες (Video)

banks

Οι ρασοφόροι βάζουν την Ελλάδα στη μηχανή του χρόνου, ο Κυριάκος στη μηχανή του πόνου και τη στέλνει σούπερ μάρκετ

banks

Χανιά: Μαθητές και μαθήτριες ζωγράφισαν τα σχολεία τους

banks