18.8 C
Athens
May 4, 2024
Image default
POLITICS

ΠΑΣΟΚ: Το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη θα αποκαλυφθεί

Η «βόμβα» Τερεζάκη για τη «μονταζιέρα» στα Τέμπη άνοιξε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στοχεύουν την κυβέρνηση.

Στο ΠΑΣΟΚ όπου «πριν από μια εβδομάδα ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε αναφορά ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τους αλλοιωμένους διαλόγους της βραδιάς της τραγωδίας των Τεμπών» εκτιμούν πως «η σημερινή παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, ότι οι διάλογοι που δημοσιοποιήθηκαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης ήταν προϊόν μοντάζ καθώς και η επιβεβαίωση εκ μέρους του του ρεπορτάζ της Καθημερινής ότι οι συνομιλίες είχαν φτάσει σε email υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ, χρήζουν άμεσης διερεύνησης και απαντήσεων».

Στην Χαριλάου Τρικούπη καταλήγουν λέγοντας πως «το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη, θα αποκαλυφθεί και θα μπει τέλος στην ατιμωρησία και τη συγκάλυψη».

«Πρόσβαση στο υλικό είχαν τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ για πρώτη φορά παραδέχεται την ύπαρξη μοντάζ στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την επομένη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης κάλεσε μάλιστα το μέσο ενημέρωσης, που πρώτο παρουσίασε τους μονταρισμένους διαλόγους, να εξηγήσει πού τους βρήκε και εάν εκείνο προέβη στην «κοπτοραπτική».

Σε επικοινωνία του MEGA με τον κ. Τερεζάκη, ο ίδιος αποκάλυψε πως πρόσβαση στο υλικό είχαν τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ. Ο ένας εξ αυτών, την 1η Μαρτίου του 2023, το έδωσε σε τέσσερα στελέχη του Οργανισμού για να ενημερωθούν.

Related posts

Εύα Καϊλή: Στη φυλακή και ο σύζυγος της – Ελεύθερος ο πατέρας της

banks1

Κατασκευάζεται μουσείο Βουβαλοτροφίας στο Δήμο Σιντικής

banks

Δώρα Αυγέρη: Το μόνο που δεν έχουν καταλογίσει στον Στέφανο Κασσελάκη είναι το προπατορικό αμάρτημα

banks1

Το στοίχημα του Δένδια

banks

Κώστας Μπακογιάννης: «Το δίλημμα μετρό ή δέντρα είναι τεχνητό και πάλιωσε»

banks

Μητσοτάκης: Επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη

banks