24.1 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Ανατροπή με τον Όθωνα Ηλιόπουλο – «Δεν παραιτούμαι, παραμένω μάχιμος βουλευτής»

Διάψευση των σεναρίων που είχαν «κλειδώσει» από πολλές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ περί επικείμενης παραίτησής από τον βουλευτή Επικρατείας. Ο Όθωνας Ηλιόπουλος, φέρεται να άλλαξε γνώμη και με δήλωσή του, ξεκαθαρίζει: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες».

Από το πρωί κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα ότι προτίθεται να παραιτηθεί λόγω του φόρτου εργασίας. Αν επιβεβαιωνόταν η παραίτηση την θέση του θα καταλάμβανε η πρώτη επιλαχούσα, Πόπη Τσαπανίδου.

Προ ημερών υπήρξε η πληροφορία ότι γίνεται μια διαχείριση προκειμένου να μπει στη Βουλή ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης. Ποτέ αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του προέδρου, αν και φαίνεται ότι τελικά δεν θα μπει εκ νέου στη διαδικασία για να δει τους επιλαχόντες, μετά την άρνηση της 8ης σε σειρά στο Επικρατείας Ζωρζέτα Λάλη.

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, δήλωνε όμως πως «ο κ. Κασσελάκης δεν αναζητεί τρόπο για να μπει στη Βουλή. Δεν κάνει καμία κίνηση, δεν συζητεί με κανέναν βουλευτή από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που θα μπορούσε να “κινήσει τα νήματα” και κάνει τη δουλειά του, όπως ξέρει να την κάνει, ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Οι βουλευτές Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι: Όθων Ηλιόπουλος, Έλενα Ακρίτα και Ευάγγελος Αποστολάκης.

Related posts

Ο Κασσελάκης δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε για το μπόνους παραγωγικότητας, λένε κυβερνητικές πηγές

banks1

Φωτιά στην Κύπρο: Συλλυπητήρια του ελληνικού ΥΠΕΞ στις οικογένειες των θυμάτων

banks

Ημερίδα του Δήμου Θηβαίων με θέμα την Ενδοοικογενειακή Βία

banks1

Σακελλαροπούλου: Καταδικάζω την τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Η βία δεν είναι ανεκτή

banks

Κουτσούμπας: «Με αισιοδοξία στον αγώνα για την ικανοποίηση αναγκών και δικαιωμάτων του λαού»

banks

Ακάρ: Κατηγορεί την Ελλάδα για επεκτατική πολιτική από το… 1821

banks