23.7 C
Athens
May 18, 2024
Image default
BUSINESS

EKTEΡ: Διαψεύδει δημοσιεύματα για συζητήσεις συγχώνευσης με τη Δομικήξ Κρήτης

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με ημερομηνία 14/2/2024 και με αρ. πρωτ. 408 / 14/02/14.02.2024, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο και ειδικότερα στο άρθρο με τίτλο «Δομική Κρήτης: Τα σχέδια για συγχωνεύσεις και η αντίδραση της μετοχής», η ΕΚΤΕΡ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν βρίσκεται σε επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση για συγχώνευση με την ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Παραμένει βεβαίως στρατηγική επιδίωξη της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της, με σκοπό την αύξηση της πραγματικής αξίας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στην κατασκευαστική βιομηχανία. Στο πλαίσιο αυτό, η λήψη εργοληπτικού πτυχίου 7ης τάξης αποτελεί άμεσο στόχο για την ενίσχυση και εδραίωση της θέσης μας στην αγορά, και ήδη το πρώτο βήμα αποτέλεσε η εξαγορά του 56% της εταιρείας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ Α.Ε. την 12/1/2024 για την οποία έχουν ήδη γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσουμε εγκαίρως το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη αφορά την εταιρεία μας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί Κεφαλαιαγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Related posts

Παραιτήθηκαν δύο μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Yalco

banks

Βακάκης (Jumbo): Δεν μπορούμε να κόψουμε περιθώρια κέρδους

banks

Jan Karas: Ο ΟΠΑΠ στοχεύει σε EBITDA 720 εκατ. ευρώ για το 2022

banks

Sunlight: O Λάμπρος Μπίσαλας στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου

banks

Με ελληνική σημαία στο στόλο της Capital Product Partners το νεότευκτο «Asterix I»

banks

Υπόθεση Shelman: Διπλή δικαστική μάχη Ακρίτα-Alfa Wood

banks