17.3 C
Athens
May 18, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης σε ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ανήθικο και απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, θα το αλλάξουμε

Με εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Κασσελάκη σημειώνοντας ότι έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τα νοσοκομεία και την υγεία συνολικά στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους τόσο στο κομμάτι της ηθικής συμπαράστασης όσο και της οικονομικής στήριξής τους, αφού οι μισθοί τους είναι πολύ χαμηλοί.

Αδιανόητο, ανήθικο και απάνθρωπο χαρακτήρισε ο κ. Κασσελάκης το καθεστώς κάτω από το οποίο καλούνται να ασκήσουν τα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

.@skasselakis προς εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ: Αδιανόητο, ανήθικο, απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, θα το αλλάξουμε – https://t.co/9gwL0zINZT pic.twitter.com/QuvXpA4Zmi

— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) October 27, 2023

«Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε γι’ αυτό που παρέχετε. Το οποίο είναι ζωή. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ, αλλά θα την αλλάξουμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Κ.Ε.Π.Υ) ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.

«Εσείς είστε οι άριστοι της κοινωνίας και εμείς ως πολιτεία και ως κοινωνία πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν η εργαζόμενοι ζήτησαν τη στήριξή του στην έκκλησή τους για οικονομική ενίσχυση καθώς αμείβονται με βασικό μισθό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεναγήθηκε σε ασθενοφόρο και στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ από τον συντονιστή Κωνσταντίνο Χολίδη, τον γιατρό Δημήτρη Άλλιο και τη διασώστρια Χριστίνα Γωγούλη.

Απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Χολίδης μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντάει ότι «τα γνωρίζει» καθώς και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, έχει εργαστεί ως διασώστης.

Related posts

Επιμένει το ΠΑΣΟΚ για την Ασημακοπούλου – «Η σιωπή της Κεραμέως είναι ύποπτη»

banks

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ οι εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974

banks

Υπουργείο Εργασίας: Δρομολογείται η πρόσληψη περίπου 2.000 ατόμων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

banks

ΠΑΣΟΚ για Βασιλικό: Πολύτιμη η παρακαταθήκη του – Θα μνημονεύεται για πάντα

banks1

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων

banks

ΥΠΕΞ : Επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της

banks