27.5 C
Athens
May 19, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης σε ΝΔ: Οσα χέρια κι αν φιλήσουν, η συνενοχή φαίνεται στο βλέμμα τους

Σκληρή απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς σχολιάζοντας τη συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με πολίτες με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη.

«Ομολογώ ότι δεν περίμενα επίσημη αντίδραση από τη ΝΔ γι’ αυτά που είπα συνομιλώντας – όπως κάνω καθημερινά – με πολίτες», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών».

Καλεί δε τον πρωθυπουργό να συνυπογράψει το  κατηγορητήριο για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

«Υπάρχει ένας απλός τρόπος για τον Πρωθυπουργό να εξαιρέσει τον εαυτό του και τους βουλευτές του από αυτήν τη συνομοταξία: Το κατηγορητήριο για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή το έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνυπογράφουν και παραπέμπεται ο υπουργός των Τεμπών στη δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταλήγει δε λέγοντας πως «δεν θα το κάνουν ποτέ καθώς για αυτούς η προστασία του τζακιού προηγείται της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς». Όμως όσα χέρια κι αν φιλήσουν, η συνενοχή φαίνεται στο βλέμμα τους – και θα μείνει για πάντα στα χέρια τους».

Δείτε όλη την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Related posts

Μητσοτάκης για Τουρκία: Στις στιγμές της κρίσης, βάζουμε τις διαφορές μας στην άκρη

banks

Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης στη Χερσαία Ζώνη Λιμένων Ιτέας – Κίρρας

banks

Τηλεφωνική επικοινωνία Κασκαρέλη – Τσαβούσογλου

banks1

Το λόμπινγκ της Qatar Airways και η συμφωνία Κατάρ-ΕΕ για τις αερομεταφορές

banks

Βουλή: Οι αναφορές Βελόπουλου στα Τέμπη και στα έξι δοχεία διαλυτών καυσίμων

banks

Συνάντηση Φραγκογιάννη με Ονάλ στην Καβάλα – Τι συζητήθηκε

banks