17.2 C
Athens
May 18, 2024
Image default
WORLD

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωση συνεργασίας με την Adidas έναντι $1,1 δισ. για 10 χρόνια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε τη Δευτέρα συμφωνία αξίας 900 εκατ. λιρών (1,1 δισ. δολαρίων) με την Adidas, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον επίσημο προμηθευτή της αθλητικού ιματισμού για άλλα 10 χρόνια.

Ο γερμανικός κολοσσός αθλητικών ειδών έγινε ο επίσημος χορηγός της εμφάνισης των “Κόκκινων Διαβόλων” παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Nike, σε μια συμφωνία-ρεκόρ για την εποχή, ύψους 750 εκατ. λιρών.

“Η νέα συμφωνία έχει στο επίκεντρο και τη γυναικεία ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, σημείωσε το κλαμπ σε κοινή ανακοίνωση με την Adidas.

Η νέα συμφωνία ενόψει της σεζόν 2023/24 επεκτείνει τη συνεργασία των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Adidas μέχρι τον Ιούνιο του 2035.

Η αρχική συμφωνία με την Adidas συνέδεε ένα μέρος των ετήσιων αποζημιώσεων με τη συμμετοχή του κλαμπ στο Champions League. Η αποτυχία του συλλόγου να συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για δύο ή περισσότερες σερί σεζόν μειώνει τα ετήσια έσοδά της κατά 30%.

“Θα συνδυάσουμε την παράδοση και την καινοτομία για να ικανοποιήσουμε τόσο τους παίκτες όσο και τους φιλάθλους της Μάντσεστερ”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Adidas, Bjorn Gulden.

Τον Ιούνιο, οι 20 φορές πρωταθλητές Αγγλίας αναθεώρησαν προς τα πάνω τις ετήσιες προβλέψεις τους για τα κέρδη και τα έσοδά τους.

Related posts

Τουρκία: Το Twitter περιορίζει λογαριασμούς – Μεταξύ αυτών επιχειρηματίας που θα έκανε αποκαλύψεις για το πραξικόπημα

banks

Ρωσία: Πρόταση να υπογράφουν “συμφωνία πίστης” οι επισκέπτες

banks

Ιαπωνία: Ξεκίνησε η απόρριψη των υδάτων της Φουκουσίμα στον ωκεανό

banks

Το ΝΑΤΟ καταδικάζει την απόφαση της Ρωσίας να αποχωρήσει από τη Συνθήκη για τις Συμβατικές Δυνάμεις στην Ευρώπη

banks

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 20 νεκροί από επίθεση τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους

banks

Η Πολωνία παρατείνει μονομερώς την απαγόρευση εισαγωγής ουκρανικών αγροτικών προϊόντων

banks