16.2 C
Athens
May 5, 2024
Image default
POLITICS

ΠΑΣΟΚ: Ο αγώνας κατά των νεοναζιστών εγκληματιών χρειάζεται πράξεις – Ο ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη φορά ήταν απών

«Στο ίδιο έργο θεατές. Ο αγώνας κατά των νεοναζιστών εγκληματιών δεν εξαντλείται σε προθέσεις αλλά χρειάζεται πράξεις, και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για δεύτερη φορά να είναι απών», τονίζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τόσο το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατέθεσε, όπως τα άλλα κόμματα, υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές, όσο και τις δηλώσεις του εξάδελφου του Στέφανου Κασσελάκη, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Καταντά επικίνδυνο»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη, «μετά τα συγχαρητήρια του αρχηγού των Σπαρτιατών προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την ‘αξιοπρεπή’ στάση του να κρυφτεί από το ελάχιστο νομικό και κοινοβουλευτικό του καθήκον να μπει εμπόδιο στα απομεινάρια της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, χθες ο ξάδελφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής απηύθυνε προσκλητήριο προς τους ψηφοφόρους της. Άποψη που σημειωτέον δεν ανακάλεσε».

Σημειώνει, μάλιστα, πως «κάτι αντίστοιχο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει εξάλλου και κατά τις εθνικές εκλογές του 2023».

«Καλά να μην ξέρει ο κ. Κασσελάκης τα στοιχειώδη για την κρατική χρηματοδότηση της υγείας, το να αγνοεί όμως τη βαρύτητα που έχουν τα υπομνήματα στον Άρειο Πάγο σε ένα μείζον ζήτημα δημοκρατίας και να φλερτάρει τυχοδιωκτικά με τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών, καταντά επικίνδυνο», επισημαίνει καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ.

Related posts

Γλαβίνας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μοντέλο real estate αντιπολίτευση

banks

Συρεγγέλα: Στον αγώνα κατά της βίας καμία γυναίκα δεν είναι μόνη – Σπάστε τη σιωπή σας

banks

Συνεδριάζει αύριο το υπουργικό συμβούλιο

banks

Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη: Η κυβερνητική πλειοψηφία σαμποτάρει την έρευνα και συγκαλύπτει

banks1

Ο φάκελος με τις εκκρεμότητες για τον νέο υπουργό Οικονομικών και μετά τις εκλογές 

banks1

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων

banks1