23.7 C
Athens
May 18, 2024
Image default
WORLD

Πούτιν: “Οι κυρίαρχες ελίτ στις ΗΠΑ είναι οι κύριοι ωφελούμενοι της παγκόσμιας αστάθειας”

“Ο θάνατος χιλιάδων αθώων ανθρώπων στη Μέση Ανατολή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί”, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι “οι κυρίαρχες ελίτ στις ΗΠΑ είναι οι κύριοι ωφελούμενοι της παγκόσμιας αστάθειας” και υποστήριξε επίσης ότι “οι κυρίαρχες ελίτ των ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους βρίσκονται πίσω από τη σφαγή των Παλαιστινίων, πίσω από τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, την Ουκρανία, το Ιράκ, τη Συρία”.

“Αυτές οι ελίτ δεν χρειάζονται μόνιμη ειρήνη στην άγια γη, χρειάζονται χάος”, υποστήριξε και δήλωσε επίσης ότι “το κλειδί για την επίλυση της σύγκρουσης είναι η δημιουργία παλαιστινιακού κράτους”.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι “οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και η Ουκρανία βοήθησαν να δημιουργηθούν αναταραχές στο Νταγκεστάν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης”. 

“Οι Παλαιστίνιοι μπορούν να βοηθηθούν μόνο με τη μάχη ενάντια σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτή τη σύγκρουση, τους πολεμάμε στην Ουκρανία”, υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμα: 

Related posts

Ουκρανία: Τέσσερις οι νεκροί από την ρωσική επίθεση κατά σχολείου στην περιφέρεια Σούμι

banks

Φουκουσίμα: Πειστικά τα αποτελέσματα των πρώτων δειγματοληπτικών ελέγχων ασφαλείας που έγιναν για τα επίπεδα ραδιενέργειας

banks

Κίνα: Προωθεί την εμβάθυνση των μεταρρυθμίσεων σε ζώνες ελεύθερου εμπορίου

banks

Τα τρακτέρ των αγροτών “πολιορκούν” την Κομισιόν

banks

FED (Beige Book): Αναιμική η ανάπτυξη της οικονομίας – “Φρένο” στη μείωση του πληθωρισμού

banks

Δημοσιογράφοι του Reuters έφτασαν στο απελευθερωμένο Σταρόζεβε και είδαν πτώματα Ρώσων στρατιωτών

banks