17 C
Athens
May 16, 2024
Image default
WORLD

Ρωσία: Αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας θα επισκεφθεί τη Μόσχα

Αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας θα επισκεφθεί την κάτω βουλή του ρωσικού Κοινοβουλίου στις 13 Φεβρουαρίου, δήλωσε σήμερα βουλευτής από το αντιπολιτευόμενο Κομμουνιστικό Κόμμα σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο κομμουνιστής βουλευτής Κάζμπεκ Ταϊσάεφ δήλωσε επίσης ότι αντιπροσωπεία του ρωσικού κοινοβουλίου σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Βόρεια Κορέα τον Μάρτιο.

Η Ρωσία έχει αναπτύξει σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα και άλλες χώρες εχθρικές προς τις ΗΠΑ, όπως το Ιράν, από την αρχή του πολέμου με την Ουκρανία –σχέσεις που αποτελούν πηγή ανησυχίας για τη Δύση.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κιμ Γιονγκ Ουν να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα, αν και η ημερομηνία του ταξιδιού είναι ακόμα ασαφής. Το Κρεμλίνο δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η επίσκεψη του Πούτιν θα λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Related posts

Caterpillar: Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη γ’ τριμήνου – Ανησυχία για τη μείωση ανεκτέλεστων παραγγελιών

banks

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ θα επισκεφθεί τον Λίβανο – Αξιωματούχος της Χεζμπολάχ τραυματίστηκε σοβαρά σε ισραηλινή επιδρομή

banks

Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε συγκρούσεις συμμοριών με την εθνική φρουρά

banks

ΗΠΑ: “Θετική” επικοινωνία του προέδρου Μπάιντεν με τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων για την αύξηση του ορίου του χρέους

banks

Νετανιάχου: Η διεθνής πίεση για τον τερματισμό του πολέμου, είναι ασύμβατη με τη διεθνή υποστήριξη για την εξάλειψη της Χαμάς

banks

Ισραήλ: Ο στρατός αρνείται τον ισχυρισμό ότι κάνει χρήση λευκού φωσφόρου στη Γάζα

banks