20.8 C
Athens
May 19, 2024
Image default
POLITICS

Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

Μετά την λειτουργία της Ανάστασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πήγε μαζί με τον Τάιλερ και στενούς του συνεργάτες σε εστιατόριο στο κέντρο της Κέρκυρας για να φάνε μαγειρίτσα.

Παρόλα αυτά η μαγειρίτσα δεν ενθουσίασε τον Τάιλερ και προτίμησε να φάει ως κυρίως πιάτο αρνί με πατάτες στο φούρνο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος και συζητούσε και με τις άλλες παρέες που είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Απρόσμενη εξέλιξη

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της λειτουργίας της Ανάστασης, συναντήθηκαν πάνω στην εξέδρα των επισήμων, για πρώτη φορά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον μητροπολίτη Κέρκυρας, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εκκλησία, οι πολιτικοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Όταν είχε ερωτηθεί για αυτήν την δήλωση, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε απαντήσει «Εγώ θα πάω και ας τολμήσει να με διώξει.»

Δεδομένου των παραπάνω, όλοι ξαφνιάστηκαν, όταν ο Μητροπολίτης πλησίασε τον Κασσελάκη προκειμένου να του ευχηθεί για το Πάσχα. Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παριστάμενοι άκουσαν τον Μητροπολίτη να λέει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου», ενώ στην συνέχεια χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Δείτε τα βίντεο

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίασαν τους υποψήφιους στην Κεντρική Μακεδονία – «Ευρωεκλογές με μήνυμα πολιτικής ανατροπής»

banks

Επανακαταμέτρηση ψήφων στην Χαλκίδα;

banks1

ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαλολιάκο: Αναμένουμε την άμεση επανεξέταση του βουλεύματος για την αποφυλάκισή του

banks

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Αρμενίων: 106 χρόνια μετά, θυμόμαστε, αφυπνιζόμαστε και συνεργαζόμαστε

banks

Αντικειμενικές αξίες: Φουντώνει το «κίνημα» των δήμων κατά των αυξήσεων

banks1

Καπνοί βγαίνουν από την Κουμουνδούρου – Κομματική συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ με μενού Παπανώτα, λάθη, ευρωεκλογές

banks