25.7 C
Athens
May 20, 2024
Image default
WORLD

ΗΠΑ: “Πάγωσε” ξανά ο Μακόνελ

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής των ΗΠΑ Μιτς ΜακΚόνελ φάνηκε ξανά να “παγώνει” για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του, προτού τον συνοδεύσουν μακριά από σκηνή.

Ειδικότερα, ο 81χρονος ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά από εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Βόρειου Κεντάκι, όταν ξαφνικά σταμάτησε κοιτάζοντας το κενό και δεν ανταποκρινόταν σε δημοσιογράφους και άλλους παριστάμενους.

Αφού τον προσέγγισε ένα ακόμα άτομο ο ΜακΚόνελ άρχισε να μιλάει ξανά, αλλά χρειάστηκε να του επαναλάβουν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να δώσει μόνο μία μικρή απάντηση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο γερουσιαστής “αισθάνθηκε μια στιγμιαία ζάλη” και θα συμβουλευτεί γιατρό πριν την επόμενη δημόσια εμφάνισή του.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ερωτηθείσα για την κατάσταση της υγείας του Μακόνελ η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ του ευχήθηκε “ταχεία ανάρρωση”. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών είχε παρόμοιο περιστατικό πριν από περίπου ένα μήνα στο βήμα για προγραμματισμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στο Καπιτώλιο, όταν είχε σταματήσει να μιλάει, με το βλέμμα του να μένει εστιασμένο στο κενό.

Σε εκείνη την περίπτωση είχε απομακρυνθεί από το βήμα με τη βοήθεια συνεργατών του, αλλά επέστρεψε μετά από λίγο και συνέχισε να απαντάει στις ερωτήσεις.

Το παλιότερο περιστατικό:

Σημειώνεται ότι Μάρτιο ο γερουσιαστής είχε νοσηλευτεί αφότου έπεσε κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, έσπασε ένα πλευρό και υπέστη διάσειση.

Related posts

Αρμενία: Νέες συγκρούσεις στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν

banks

Μασκ: “Λιγότερος αντισημιτισμός στο X σε σύγκριση με άλλα apps κοινωνικής δικτύωσης”

banks

Αντιπροσωπεία της Χαμάς με επικεφαλής τον Ισμαήλ Χανίγια έφτασε στο Κάιρο

banks

Γερμανία: Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία – Προβλήματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου

banks

Μ. Σχοινάς: Η χρηματοδότηση για την ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ΕΕ

banks

Μπλίνκεν: Η Ρωσία χρησιμοποιεί αμυντικές τεχνολογίες από την Κίνα, το Ιράν και τη Β. Κορέα

banks