18.3 C
Athens
May 10, 2024
Image default
WORLD

ΗΠΑ: “Πάγωσε” ξανά ο Μακόνελ

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής των ΗΠΑ Μιτς ΜακΚόνελ φάνηκε ξανά να “παγώνει” για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του, προτού τον συνοδεύσουν μακριά από σκηνή.

Ειδικότερα, ο 81χρονος ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά από εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Βόρειου Κεντάκι, όταν ξαφνικά σταμάτησε κοιτάζοντας το κενό και δεν ανταποκρινόταν σε δημοσιογράφους και άλλους παριστάμενους.

Αφού τον προσέγγισε ένα ακόμα άτομο ο ΜακΚόνελ άρχισε να μιλάει ξανά, αλλά χρειάστηκε να του επαναλάβουν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να δώσει μόνο μία μικρή απάντηση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο γερουσιαστής “αισθάνθηκε μια στιγμιαία ζάλη” και θα συμβουλευτεί γιατρό πριν την επόμενη δημόσια εμφάνισή του.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ερωτηθείσα για την κατάσταση της υγείας του Μακόνελ η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ του ευχήθηκε “ταχεία ανάρρωση”. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών είχε παρόμοιο περιστατικό πριν από περίπου ένα μήνα στο βήμα για προγραμματισμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στο Καπιτώλιο, όταν είχε σταματήσει να μιλάει, με το βλέμμα του να μένει εστιασμένο στο κενό.

Σε εκείνη την περίπτωση είχε απομακρυνθεί από το βήμα με τη βοήθεια συνεργατών του, αλλά επέστρεψε μετά από λίγο και συνέχισε να απαντάει στις ερωτήσεις.

Το παλιότερο περιστατικό:

Σημειώνεται ότι Μάρτιο ο γερουσιαστής είχε νοσηλευτεί αφότου έπεσε κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, έσπασε ένα πλευρό και υπέστη διάσειση.

Related posts

Πραξικόπημα στην Γκαμπόν: Τέσσερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη χώρα

banks

Σουδάν: Συγκρούσεις μαίνονται γύρω από μεγάλο στρατιωτικοβιομηχανικό συγκρότημα στο Χαρτούμ

banks

Ο Τομ Έμερ πήρε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία της Βουλής – Δύσκολο το αν θα εκλεγεί

banks

Γερμανία: Διαδήλωση Κούρδων με αίτημα την αποφυλάκιση Οτσαλάν

banks

Ελβετία: Ο Eρμότι επιλέγει βετεράνους της UBS για τη μεταβατική ομάδα της Credit Suisse

banks

Βρετανία: Ετήσια μείωση 1,8% των τιμών κατοικιών τον Δεκέμβριο

banks