25.7 C
Athens
May 20, 2024
Image default
WORLD

BYD: Το πιο κερδοφόρο τρίμηνο στην ιστορία της ανακοίνωσε η κινεζική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων

Ο κινεζικός κολοσσός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων BYD ανακοίνωσε τη Δευτέρα κέρδη-ρεκόρ για το γ΄ τρίμηνο του 2023, τα υψηλότερα από ποτέ για οποιοδήποτε τρίμηνο, καθώς η εταιρεία διατήρησε την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά, παρά τη χαμηλότερη ζήτηση και τον αυξημένο ανταγωνισμό.

Τα καθαρά κέρδη για το τρίτο τρίμηνο ανήλθαν στα 10,41 δισεκατομμύρια γιουάν (1,42 δισεκατομμύρια δολάρια), σημειώνοντας αύξηση 82,2% σε σχέση με πέρυσι, με αύξηση των εσόδων κατά 38,5%, στα 162,2 δισεκατομμύρια γιουάν, ανέφερε η BYD στην ανακοίνωσή της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, είχε αναφέρει ότι τα καθαρά κέρδη γ’ τριμήνου θα μπορούσαν να είναι ακόμη και διπλασιασμένα σε ετήσια βάση.

Αυτή ήταν μια μικρότερη αύξηση από το β’ τρίμηνο, όταν τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 145%.

Τα κέρδη γ’ τριμήνου ήταν εντός του εύρους των προβλέψεών της, μεταξύ 9,55 δισεκατομμυρίων γιουάν και 11,55 δισεκατομμυρίων γιουάν.

Related posts

ΗΠΑ: Υποχώρησε η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Οκτώβριο

banks

Πραξικόπημα στον Νίγηρα: Ο ανατραπείς πρόεδρος λέει ότι οι συνέπειες ίσως είναι “καταστροφικές” για όλο τον κόσμο

banks

Ολλανδία: Οι αρχές αύξησαν το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής

banks

Ιαπωνία – Απόρριψη υδάτων της Φουκουσίμα: “Εξαιρετικά λυπηρές” χαρακτηρίζει το Τόκιο παρενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις από την Κίνα

banks

Etihad Airways: Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη στο α’ τρίμηνο

banks

Οικουμενικό Πατριαρχείο: Συλλυπητήριο τηλεφώνημα από τον Βαρθολομαίο στον καθολικό επίσκοπο για την επίθεση στην εκκλησία της Σάντα Μαρία

banks