23.2 C
Athens
April 28, 2024
Image default
ECONOMY

Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι Θεσσαλοί

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους αποφάσισαν οι Θεσσαλοί αγρότες, που παραμένουν στον κόμβο του Πλατύκαμπου. Παράλληλα θα συνεχίσουν με παράλληλες δράσεις, σε συντονισμό και με τα υπόλοιπα μπλόκα στα οποία οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα που θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, θα έχουν μία ξεχωριστή δράση, προκειμένου να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ, η οποία θεωρούν ότι είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων.

Όσον αφορά  την συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό, για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία, φαίνεται ότι θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Στη Βόρεια Ελλάδα, αγρότες επιστρέφουν στα χωράφια τους εν αναμονή των πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης. Αποχώρησαν από τα μπλόκα οι Σερραίοι αγρότες «ο αγώνας δεν σταματάει αλλά παίρνει άλλη μορφή» διαμηνύουν.

Ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει και μία Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Related posts

Βιομηχανία: Μείωση στις τιμές παραγωγού και για τον Ιούνιο

banks

ΔΥΠΑ: Από αύριο οι αιτήσεις ανέργων της Δυτ. Μακεδονίας για 3μηνη απασχόληση στο Ηράκλειο

banks

Γ. Καραγιάννης: Ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση με ευκαιρίες για όλους

banks

Κόκκινα δάνεια: Πέντε πειθαρχικές υποθέσεις σε βάρος των αδελφών Σιούφα συζητήθηκαν στο ΣτΕ

banks

Προϋπολογισμός: Έλλειμμα 11,6 δισ. ευρώ στο επτάμηνο

banks

Τα ελληνικά προϊόντα σε πρώτο πλάνο στη Fruit Logistica 2023

banks