19.6 C
Athens
May 11, 2024
Image default
POLITICS

Αντιδρά για το Fly Over ο ΣΥΡΙΖΑ – «Οι Θεσσαλονικείς χάνουν 1,5 ώρα τη μέρα»

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τις συνθήκες που δημιουργεί η κατασκευή του Fly Over στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εξαπολύει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος.

Αναρτώντας βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σωκράτης Φάμελλος επικρίνει την κυβέρνηση γιατί, όπως λέει, δεν έχει καταθέσει ακόμη κυκλοφοριακή μελέτη για τη διαχείριση των επιπτώσεων της κατασκευής του έργου.

«Η κυβέρνηση πρέπει να φέρει μία κυκλοφοριακή μελέτη για τη διαχείριση των επιπτώσεων»

Παράλληλα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι η Θεσσαλονίκη οδηγείται σε κυκλοφοριακό έμφραγμα, ενώ οι Θεσσαλονικείς χάνουν «μιάμιση ώρα παραπάνω τη μέρα για να πάνε και να έρθουν στις δουλειές τους ή απλά για τις επαγγελματικές και προσωπικές μετακινήσεις».

Στιγμιότυπο από τις εργασίες του Fly Over

Αναλυτικά η δήλωση του Σωκράτη Φάμελλου:

«Η Θεσσαλονίκη εδώ και τρεις μήνες ζει τον απόλυτο παραλογισμό. Το έργο του Fly Over στην Περιφερειακή Οδό έχει ξεκινήσει χωρίς να υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη για τη διαχείριση των επιπτώσεων της κατασκευής του. Κι έτσι η πόλη μας οδηγείται σε κυκλοφοριακό έμφραγμα για επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η Κυβέρνηση με αλαζονεία δεν δίνει απαντήσεις. Όμως πλέον οι Θεσσαλονικείς χάνουν μιάμιση ώρα παραπάνω τη μέρα για να πάνε και να έρθουν στις δουλειές τους ή απλά για τις επαγγελματικές και προσωπικές μετακινήσεις!

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η Κυβέρνηση πρέπει να φέρει μία κυκλοφοριακή μελέτη για τη διαχείριση των επιπτώσεων και ταυτόχρονα να ολοκληρωθεί το Μετρό και να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Και οι φορείς της πόλης πρέπει να διεκδικήσουν μία λύση. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Αυτό που ζούμε στη Θεσσαλονίκη είναι ένα αδιέξοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει προτάσεις, τεκμηριωμένες και με βάση την επιστήμη, από τις 20 Νοεμβρίου σε δημόσια συζήτηση με όλους τους φορείς της πόλης,

Το βίντεο γυρίστηκε στις 10:10, μετά τις ώρες της πρωινής κυκλοφοριακής συμφόρησης».

Το βίντεο του Σωκράτη Φάμελλου:

Related posts

Ελληνοτουρκικά: Τα 15+8 μέτρα που θα φέρουν πιο κοντά Αθήνα και Αγκυρα – Τα επόμενα βήματα και ο παίκτης-κλειδί

banks

Μητσοτάκης: Το μήνυμα για την συνάντηση με Ερντογάν – «Σημαντικός ο διάλογος παρά τις διαφωνίες»

banks

Τουρκικά νεύρα μετά το παζάρι στην Ουάσιγκτον

banks1

Φάρμακα: Τα μέτρα που εξετάζει η Κομισιόν για τις ελλείψεις – Η επιστολή Κυριακίδου στον Πλεύρη

banks1

ΠΑΣΟΚ: Έως και 10% ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι, σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο «κενό» οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

banks

Φοροελαφρύνσεις – Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης μετά τις καταστροφικές φωτιές

banks