18.6 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

Απών από την εργασία του υπάλληλος δημοτικής αστυνομίας στο Δήμο Τρικκαίων – Τι είπε στο in ο Δήμαρχος

Σχεδόν 30 μέρες απείχε από τα καθήκοντα του υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει στο in, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς.

«Το θέμα το έχει αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία Τρικκαίων και θα επιληφθεί της κατάστασης. Αναμένω περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα» είπε στο in ο Δήμαρχος που ωστόσο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως δημοτικός υπάλληλος απείχε πολλές μέρες από την υπηρεσία του.

Έλειπε σχεδόν 30 ημέρες

Ο κ. Σακκάς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και αφού επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα, καθότι το ζήτημα αυτό το έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Τρικκαίων, μας είπε πως από όσα γνωρίζει, ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας, έλειπε σχεδόν 30 μέρες από την υπηρεσία του χωρίς να προσκομίσει τα αναγκαία ιατρικά χαρτιά που να δικαιολογούν την παρατεταμένη αυτή απουσία του υπαλλήλου από τα καθήκοντα του στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς να υπενθυμίσουμε ότι διαδέχθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου που ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσα από ενδοπαραταξιακές διαδικασίες που έλαβαν χώρα μετά τις εθνικές εκλογές.

Ο κ. Σακκάς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξήχθησαν, εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή ως ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων για την αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028. Ο Νίκος Σακκάς είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Related posts

Απέδωσε καρπούς η συνεργασία Δήμου Ηρακλείου – ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη»

banks

ΚΚΕ: Η ομιλία Μητσοτάκη το καλύτερο λίπασμα για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία

banks1

Βέμπερ – Μεϊμαράκης: «Η ώρα για δράση για την μεταναστευτική κρίση είναι τώρα»

banks

Τεμπονέρας στην Κεντρική Επιτροπή: Δεν χρειαζόμαστε ένα «συνέδριο-φιέστα του αρχηγού»

banks1

Αλβανία: Ο Ζάεφ συνεχάρη τον Ράμα στην αλβανική γλώσσα

banks

Συνάντηση του Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ με νέους Περιφερειάρχες Πελοποννήσου & Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

banks1