17.9 C
Athens
May 17, 2024
Image default
POLITICS

Αχτσιόγλου: Η πρώτη της εμφάνιση στο TikTok με μπλουζάκι «Metallica» και χαλαρή διάθεση

Την πρώτη της εμφάνιση στο TikTok με ένα βίντεο σχεδόν τριών λεπτών έκανε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, όπου περιγράφει την καθημερινότητά της που περιλαμβάνει οικογένεια, δικηγορία, πολιτική, γυμναστήριο και ψώνια.

Η κ. Αχτσιόγλου υποδέχεται αρχικώς τους ακολούθους της στο σπίτι, φορώντας κολάν και μια μπλούζα των Metallica, ενώ όπως λέει λίγο αργότερα, καθ’ οδόν προς τη δουλειά «πρώτα να πάρουμε καφέ, η μέρα δεν βγαίνει χωρίς καφέ».

Στο σύντομο βίντεο, βλέπουμε πλάνα με εκείνη και τον γιο της, να του ετοιμάζει πρωινό, να παίζουν αλλά και με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να πηγαίνει τον μικρό στον παιδικό σταθμό.

@effieachtsioglouΓεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.♬ πρωτότυπος ήχος – effieachtsioglou

Έπειτα, η Έφη Αχτσιόγλου συνεχίζει πηγαίνοντας στα δικαστήρια για να παραστεί σε μία εργατική διαφορά, όπως λέει, ενώ ακολουθεί σύσκεψη στα γραφεία της Νέας Αριστεράς αλλά στη Βουλή.

Η ημέρα συνεχίζεται με γυμναστήριο και ψώνια στο μανάβη, έως ότου η κ. Αχτσιόγλου επιστρέψει στο σπίτι και στον ρόλο της μαμάς.

Related posts

Νέα πυρά Φίλη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο»

banks1

Τοποθετήθηκε η νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι Χαϊδαρίου

banks

Ανδραβίδα: Η πιο σύγχρονη βάση της Ευρώπης με τα F-35

banks1

Απαντήσεις Κασσελάκη για δάνειο σε ΣΥΡΙΖΑ και Σπέτσες – «Δεν θα αφήνω αναπάντητη την προπαγάνδα»

banks

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η φερόμενη διαρροή

banks1

Περιοριστικά μέτρα χωρίς… μεζούρα

banks