18.1 C
Athens
April 30, 2024
Image default
POLITICS

Δημότες στα Τρίκαλα φροντίζουν πλατείες και φτιάχνουν βρύσες

Η Αυτοδιοίκηση είναι μια συμμετοχική διαδικασία πολιτών και δημοτικής Αρχής και στα Τρίκαλα αυτό γίνεται πράξη.

Στα Τρίκαλα χτυπάει η καρδιά της συμμετοχικής διαδικασίας διαμόρφωσης και συντήρησης του Δήμου, αφού πολίτες διαφόρων κοινοτήτων εθελοντικά συνεισφέρουν τις γνώσεις τους στην διαμόρφωση της καθημερινότητας.

Όπως έχουμε τονίσει στο in κατ’ επανάληψη καμία δημοτική Αρχή δεν έχει τις δυνατότητες λόγω ελλείψεων σε προσωπικό, εξιδείκευση και πόρους να καλύψει όλες τις ανάγκες που υπάρχουν. Ειδικά σε περιφερειακούς Δήμους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων η εξίσωση είναι άλυτη χωρίς οι δημότες να προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες.

Πριν λίγο καιρό ο Δήμος Τρικκαίων βράβευσε πολίτες των Τρικάλων και του Κεφαλόβρυσου για την ανιδιοτελή προσφορά τους στη γειτονιά τους.

Προχθές, κάτοικος του Φλαμουλίου με την ίδια ανιδιοτέλεια, συνεισέφερε στον Δήμο Τρικκαίων εθελοντικά τις γνώσεις του και τη βοήθειά του για μια βρύση. Αυτή στην κεντρική πλατεία του Φλαμουλίου, η οποία πλέον επιδιορθώθηκε και διαθέτει το νερό της στους περίοικους.

Ο κ. Βαγγέλης Τρικαλιώτης συνεργάστηκε με το αρμόδιο τμήμα Αστικού Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Τρικκαίων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τάκη Παζαΐτη να μεταφέρει τις ευχαριστίες του Δημάρχου Τρικκαίων, Νίκου Σακκά.

Ο ίδιος, σημείωσε τη σημασία του πνεύματος συνεργασίας, της αγάπης για τη γειτονιά, της προσφοράς στον συνάνθρωπο και το κατά πόσο αυτό το καλό παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία πολιτών – Δήμου Τρικκαίων, για απλές, καθημερινές παρεμβάσεις.

Σημειώνεται ότι στα Τρίκαλα έχει γίνει καθαρισμός της πλατείας, ενώ πραγματοποιείται και ο ευπρεπισμός του χώρου γύρω από τη βρύση, για να συνάδει με τη νέα της χρήση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Related posts

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης – Ελπιδοφόρος στην συνάντησή τους – «Προέχει η ενότητα του Ελληνισμού»

banks

Ιωάννης Σαρμάς: Στην Ακρόπολη για την έπαρση της σημαίας

banks1

Με νέα mini van οι μετακινήσεις των αθλητών ΑμεΑ

banks1

Το ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε ο Γεραπετρίτης για τα ελληνοτουρκικά – «Ναι» στο διάλογο, με προϋποθέσεις

banks

Ερντογάν: Με την Ελλάδα είμαστε φίλοι δεκαετίες, ποτέ δεν πολεμήσαμε σε αντίθετα στρατόπεδα

banks

Έρχονται αποφάσεις από την ομάδα Αχτσιόγλου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί – Οι στόχοι Κασσελάκη

banks1