19.3 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Δράσεις για τη στήριξη των πλημμυροπαθών από την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό των πλημμυροπαθών αλλά και στη διάθεση των αρμόδιων αρχών, της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την πληρέστερη καταγραφή αναγκών και το σχεδιασμό στοχευμένων θεραπευτικών ενεργειών, για τις περιοχές που είχαν υποστεί μεγάλες και πολλαπλές ζημίες.

Έτσι, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, η διέθεσε 65 επαγγελματικές αντλίες ακάθαρτων υδάτων με ικανότητα άντλησης 30- 90 κυβικά νερού ανά ώρα για την άντληση υδάτων, ώστε να συνεχιστεί ανεμπόδιστα η ρευματοδότηση σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργάνωσε και συντόνισε τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης σε 13 καταστήματά της. Ως εκ τούτου, την Τρίτη 02/10, η εθελοντική ομάδα της εταιρείας, PraktiCares, παρέδωσε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό πέντε παλέτες με είδη ανάγκης, στα οποία περιλαμβάνονται: ζυμαρικά, όσπρια, παξιμάδια, κονσέρβες, γάλατα, αλεύρι, δημητριακά, εμφιαλωμένα νερά.

Σε συνέχεια των στοχευμένων ενεργειών, η εταιρεία σήμερα δώρισε στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο Ελλάδας – “Humanity Greece” 4 κιβώτια με σεντόνια, τα οποία θα παραδοθούν στους συμπολίτες που περνάνε δύσκολες ώρες στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Τέλος, η Praktiker για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που υπέστησαν οι κατοικίες τους, από τις 13/9 και μέχρι τις 21/10, έχει 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της, αποκλειστικά στα καταστήματα Βόλου και Λάρισας.

Related posts

Στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη η Active Energy Solutions

banks

Πώς η κλιματική αλλαγή επηρέασε μια μεταποιητική εταιρεία στην Ελλάδα

banks

Επανεκκίνηση της παραγωγής σχεδιάζει η αυτοκινητοβιομηχανία

banks

Νέα διάκριση για τις προβλέψεις της Ebury από το Bloomberg 

banks

Πειραιώς: Η Francesca Tondi παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ

banks

Συμμετοχή της Mytilineos σε mega project της Μεγάλης Βρετανίας

banks