18.2 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

«Καλύτερα δεν γίνεται»… η σχέση Κασσελάκη – Τσίπρα

Επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο Στέφανος Κασσελάκης όταν βρισκόταν στο στρατόπεδο για τη θητεία του. Την πληροφορία μοιράστηκε στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «φουσκώνοντας» από χαρά που όχι μόνο «είναι σε επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος» αλλά «οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ».

«Έχουμε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, μου έστειλε ευχές για τα γενέθλιά μου και για την ορκωμοσία μου (…)» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της εκπομπής που ήταν καλεσμένος («Καλύτερα δεν γίνεται!») θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περιγράψει τις σχέσεις του με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος της Κουμουνδούρου.

«Είμαστε υπερήφανοι για αυτά που έχει πετύχει»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο επικοινωνιακά τρόπο για τον ίδιο το τηλεφώνημα αυτό και στη συνέχεια εκθείασε τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα δημοσιεύματα περί rebranding: «Είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε ανελέητα από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη. Όταν έχεις ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον σου για τόσα χρόνια, προφανώς όταν πας να φτιάξεις το ινστιτούτο σου, την υστεροφημία σου, προτάσεις για ειρήνη και δικαιοσύνη κάποια συμβουλευτική εταιρεία. Είμαστε υπερήφανοι για αυτά που έχει πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο Αλέξης έχει κάνει μεγάλες τομές στην ελληνική κοινωνία στη διάρκεια της διακυβέρνησής του. Πολύ καλά κάνει να θέλει να τα παρουσιάζει με τον πιο αποδοτικό τρόπο (…)».

Related posts

Εργασιακό: Στη Βουλή οδεύει το νομοσχέδιο – Ποιες αλλαγές εξετάζονται

banks

Αναγνωστοπούλου για Κασσελάκη: Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας για να κάνεις τέτοια ανάρτηση

banks1

Τουρκία: Δεν επέστρεψε στη Δύση και δεν θα επιστρέψει ξανά – Η Δύση κινείται προς την Τουρκία

banks1

Ενίσχυση πληγέντων από την πυρκαγιά στο Δήμο Φυλής

banks1

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη είναι ο πλέον βολικός αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία

banks1

Σταϊκούρας: Η συμφωνία με τις τράπεζες σώζει κάποιους δανειολήπτες

banks1