17.3 C
Athens
May 18, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης από Χανιά: Ετοιμάζουμε πρόταση για αύξηση 100 ευρώ ανά μήνα στους φαντάρους

Στον πεζόδρομο της Μουσούρων στα Χανιά πραγματοποίησε ομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Μιλώντας για την εμπειρία του στον στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως συζήτησε «με φτωχά παιδιά στον στρατό και τα 8 ευρώ που παίρνει τον μήνα ο φαντάρος είναι μέτρο αδικίας. Επεξεργαζόμαστε πρόταση μαζί με τον ναύαρχο Αποστολάκη για να έχουν τουλάχιστον 100 ευρώ τον μήνα».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως οι φαντάροι δεν βγάζουν τον μήνα χωρίς να βγάζουν από τις οικονομίες τους. «Οι μισθωτοί, μέχρι και οι αγρότες, δεν μπορούν να επιβιώσουν, αλλά τα σούπερ μάρκετ έχουν τεράστια υπερκέρδη. Τουλάχιστον στα βασικά αγαθά πρέπει να βοηθήσουμε, με μηδενικό ΦΠΑ», υποστήριξε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε ότι πρέπει να μπει μηδενικό ΦΠΑ στα βασικά είδη, όπως το ψωμί και το γάλα, που, όπως ανέφερε, τα έχει ανάγκη ο κόσμος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ομιλία απάντησε σε ερωτήσεις των πολιτών, ενώ παρουσίασε και τους υποψήφιους των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην περιφέρεια Κρήτης.

Δείτε την ομιλία:

Related posts

ΚΙΝΑΛ για Τσαβούσογλου: Να προετοιμαστεί σωστά η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

banks

Ελληνοτουρκικά: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επίσκεψη Ερντογάν

banks

Συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους σε Πάρνηθα και Μενίδι

banks1

Η ανάπλαση του οικισμού της Οινόης ολοκληρώθηκε

banks

Μέχρι τα Κύθηρα έφτασαν τουρκικά αλιευτικά

banks1

Δένδιας: Αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της Ευρώπης

banks