17.2 C
Athens
April 28, 2024
Image default
POLITICS

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά δυναμική, δεν θα είναι τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές

Αισιόδοξη για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με τη Βούλα Κεχαγιά, ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ευρωεκλογές είναι να καταφέρει να έχει τέτοια ποσοστά που να δείχνουν ότι έχει τέτοια δυναμική και να μπορεί να επιτρέψει στην εξουσία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές, αποκτά δυναμική, δεν έχει θεαματική άνοδο των ποσοστών του, όμως βλέπουμε ότι το τελευταίο διάστημα τσιμπάει σιγά σιγά και σταθεροποιείται», αναφέρει.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει να κρύψει κάτι, είναι υπό διευθέτηση, δεν υπάρχει κάτι κρυφό ή μεμπτό»

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε πως «από το συνέδριο και μετά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει δείγματα γραφής που να συνεχίζουν αυτήν την εσωστρέφεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα».

Παράλληλα, όπως τόνισε η Βούλα Κεχαγιά, την ερχόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί «δύο μεγάλες εκδηλώσεις, την Τρίτη για την ακρίβεια, οικονομία με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη, και την Πέμπτη για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε την έναρξη, ατύπως, της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για να δοθεί φουλ μάχη για τις ευρωεκλογές».

Σχετικά με την εισαγγελική παρέμβαση για την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε πως «ο κ. Κασσελάκης έχει πει ότι εφόσον βασίμως δεν μπορεί να διαθέτει εταιρεία στην αλλοδαπή, την αμέσως επόμενη ημέρα θα μεταβιβαστούν οι μετοχές και δε θα είναι ιδιόκτητης ή μέτοχος. Δεν έχει να κρύψει κάτι, είναι υπό διευθέτηση, δεν υπάρχει κάτι κρυφό ή μεμπτό».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Σταύρου Κοντονή για την υπόθεση της Novartis, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι «έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βέβαια, δεν αρνήθηκε να μπει στα ψηφοδέλτια το 2019 ενώ ισχυρίζεται ότι υπήρχε ένα παράκεντρο στο Μέγαρο Μαξίμου. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες, διαφορές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει».

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά αναφέρθηκε και για τις σχέσεις μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Στέφανου Κασσελάκη. «Οι σχέσεις τους δεν έχουν διαταραχθεί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Related posts

Ανακατασκευάζονται όλες οι γέφυρες στο Δήμο Τρικκαίων

banks

Χαμένος στην μετάφραση ο Μελισσανίδης στη σύσκεψη για την βία και το ποδόσφαιρο

banks1

Βούτυρο στο ψωμί του twitter η υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη για… μια ώρα

banks

Τα «καμπανάκια» που ηχούν στη Ν.Δ. – Τι έχει θυμώσει μεγάλο κομμάτι της λαϊκής βάσης

banks1

Διπλωματικές πηγές για Ερντογάν: Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων

banks

Κασσελάκης: Πρώτα δήλωση περιουσίας και μετά το πόθεν έσχες

banks1