19.3 C
Athens
April 28, 2024
Image default
POLITICS

Μαρινάκης: Απολύτως καταδικαστέα η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη

Η κυβέρνηση καταδίκασε απερίφραστα την «στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη» από τον αρχιμανδρίτη του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ  και έκανε λόγο για «μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν απηχούν τον ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία».

«Η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη είναι απολύτως καταδικαστέα» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Και ο κ. Μαρινακης καταλήγει:

«Αυτές οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον καίριο ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Εκκλησία ως προς την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.»

Η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ @christidisp είναι απολύτως καταδικαστέα.

Αυτές οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον καίριο ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Εκκλησία ως προς την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) February 26, 2024

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του ο Παύλος Χρηστίδης ανάφερε ότι «στο αξιακό μου σύστημα δεν χωρούν αποκλεισμοί, ούτε εκείνων που πρέπει να αναγνωριστούν από την Πολιτεία τα δικαιώματά τους, ούτε εκείνων που θέλουν να συμμετέχουν στην Εκκλησία μας, που σε κάθε περίπτωση είναι πυλώνας της κοινωνικής ιστορίας και συνοχής στη χώρα».

«Εύχομαι να είμαι το μοναδικό θύμα – εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου απέναντι σε τέτοιες μισαλλόδοξες συμπεριφορές», πρόσθεσε.

Αιχμηρή ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «παραλήρημα μίσους». «Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας. Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία», ανέφερε.

Related posts

Κοινή γαλλογερμανική απάντηση στην Πολωνία: Υποχρεωτική και άνευ όρων η τήρηση των κανόνων

banks

Τσαβούσογλου: Εκτός από «τουρκική» μειονότητα ανακάλυψε και «τουρκικά» σχολεία στη Θράκη

banks

Υπέρ των διαγραφών ο Πολάκης – «Θέλω τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνώσα εξουσία»

banks

Κλείνουν πάρκα της Αττικής

banks1

Καταγγελία Παππά: Απεντάσσετε έργα ψηφιακά, αντιπλημμυρικά, σιδηροδρομικά από το Ταμείο Ανάκαμψης

banks

Δήμαρχος Σκοπίων: Τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για μια ανεξάρτητη «Μακεδονία»

banks