19.4 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Μασούτης: Εκπτώσεις 20% στους κατοίκους των πλημμυροπαθών περιοχών

Έκπτωση σε όλα τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ Μασούτης που βρίσκονται σε πληγείσες πλημμυροπαθείς περιοχές προσφέρει η εταιρεία. Συγκεκριμένα, από σήμερα 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και 16 Σεπτεμβρίου η Μασούτης προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στις πόλεις: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Σοφάδες, Φάρσαλα, Σκιάθος Ελασσόνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά σε πολύ οικονομικές τιμές έκτακτων συνθηκών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εταιρεία Μασούτης με υψηλό αίσθημα ευθύνης υποστηρίζει ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, αποδεικνύοντας την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που αποτελούν βασικές αξίες της οικογένειας και της εταιρείας. Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών με στόχο την ουσιαστική συμπαράσταση και ανακούφιση των κατοίκων που έχασαν το σπίτι και την περιουσία τους από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι έχουν παραδοθεί σε Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα περισσότερα από 78.000 εμφιαλωμένα νερά, 300 κιλά τρόφιμα και 100 λίτρα ελαιόλαδο και έχει δρομολογηθεί η παράδοση προϊόντων και στη Λάρισα.

Related posts

Στρατηγική συνεργασία «Ξινό νερό» Φλώρινας με Prodrinks

banks

Δεκάδες βραβεία απέσπασε η Coca-Cola στην Ελλάδα στα Event Awards 2023

banks

Fourlis: Στο 11,9% η συμμετοχή της Autohellas στην Trade Estates

banks

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ στο EquiFund

banks

Motor Oil: Πράσινο φως στη δωρεάν διάθεση μετοχών και option σε ΔΣ και στελέχη

banks

Profile: Αύξηση τζίρου 20% στα 30,1 εκατ. ευρώ το 2023

banks