18.2 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

Μητσοτάκης: Αποτέλεσμα συνεκτικής πολιτικής μιας τετραετίας η πρόοδος

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχει στη Θεσσαλονίκη με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός, που συνοδεύεται από κυβερνητικό κλιμάκιο, έφτασε στις 09:55 στο Διοικητήριο. όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης και η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Συναντήσεις πριν τη ΔΕΘ

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού γίνονται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τις προσδοκίες να είναι χαμηλές για τις επικείμενες οικονομικές εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι περιορισμοί που έχει θέσει το Eurogroup σε γενικευμένα μέτρα στήριξης νοικοκυριών αναγκάζουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να προσαρμοστεί ανάλογα και τα όποια μέτρα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ να είναι στοχευμένα και να αφορούν συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού και με προϋποθέσεις.

Προς το παρόν, πρωθυπουργικοί συνεργάτες «δείχνουν» προς ένα «μεταρρυθμιστικό» σχέδιο στην πρώτη ΔΕΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επανεκλογή του και πέμπτη συνεχόμενη ως πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Related posts

Μητσοτάκης – Για ποιους θα είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου

banks

Ηχηρό μήνυμα Δένδια – προέδρου Βουλής της Λιβύης: Άκυρα τα μνημόνια της Τουρκίας

banks

Κατηγορίες για «ακραία ρητορική» σε Μητσοτάκη – Επιχειρεί να μαζέψει τις… δεξιές ψήφους

banks1

Μητσοτάκης: Ακόμη και σήμερα ΠΝΠ για ενίσχυση του ΕΚΑΒ από Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις

banks1

ΠΑΣΟΚ: Με άλλοθι το αγροτικό ρεύμα η κυβέρνηση αλλάζει πάλι τον ενεργειακό χάρτη

banks

Ποια οχήματα απαγορεύεται να κυκλοφορούν στο Ιστορικό Κέντρο της Κέρκυρας

banks1