19.3 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Νέος CEO στην InstaShop ο Nikola Cabarkapa

Η InstaShop, νούμερο 1 πλατφόρμα online delivery προϊόντων σούπερ μάρκετ στη Μέση Ανατολή, ανακοινώνει πως ο Γιάννης Τσιώρης, Ιδρυτής και CEO, αποφάσισε να αποσυρθεί από το ρόλο του ως CEO, αρχής γενομένης της 17ης Νοεμβρίου 2023.

Συνεχιστής της επιτυχημένης πορείας θα είναι ο Nikola Cabarkapa, ο οποίος κατέχει το ρόλο του COO της InstaShop και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας από το 2017. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στην InstaShop, ο Nikola έχει ήδη αναλάβει θέσεις μεγάλης ευθύνης και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας και συνεπώς είναι καθόλα προετοιμασμένος να διευθύνει την εταιρία και να την οδηγήσει στα επόμενά της βήματα.

Η InstaShop ιδρύθηκε το 2015 στο Ντουμπάι από τον Γιάννη Τσιώρη και την Ιωάννα Αγγελιδάκη. Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας τους, η εταιρεία αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και έγινε ένα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα ονόματα στον τομέα της online παραγγελίας τροφίμων και παράδοσης στη Μέση Ανατολή. Το 2020, η InstaShop εξαγοράστηκε από την Delivery Hero, παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του online delivery, έναντι 360 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από τη στιγμή της εξαγοράς, το InstaShop συνέχισε να λειτουργεί ως αυτόνομη οντότητα, υπό την ηγεσία του Γιάννη Τσιώρη και της υπάρχουσας διοικητικής ομάδας. Μετά από αυτό το επιτυχημένο ταξίδι των σχεδόν 9 χρόνων, ο Γιάννης Τσιώρης αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να παραδώσει τα ηνία σε έναν νέο ηγέτη.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Τσιώρης, «Ήταν ένα μοναδικό προνόμιο να ηγηθώ της InstaShop σε αυτό το ταξίδι ραγδαίας ανάπτυξης. Όλα αυτά τα χρόνια, πλάι σε μία φανταστική ομάδα, γέμισα εμπειρίες και αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν στο ταξίδι μου από εδώ και πέρα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Nikola να αναλάβει την InstaShop και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Η αφοσίωσή του και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την επαγγελματική του ηθική και το όραμά του, τον καθιστούν την ιδανική επιλογή ως διάδοχο.»

Ο Nikola Cabarkapa αναφέρει, «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναλαμβάνω τον νέο αυτό ρόλο. Η πορεία της InstaShop μέχρι σήμερα είναι αξιοθαύμαστη και σκοπεύω να συνεχίσω το εξαιρετικό έργο του Γιάννη, ώστε η InstaShop να φτάσει σε νέα ύψη. Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Τσιώρη και την Ιωάννα Αγγελιδάκη για την υποστήριξη και τις ευκαιρίες που μου έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως για την εμπιστοσύνη τους στη διάρκεια αυτής της πορείας. Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τον νέο αυτό ρόλο και δεσμεύομαι ότι η εταιρία θα συνεχίσει βελτιώνει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες της.»

Related posts

ΣΕΓΕ: Πρόταση για τη γυναίκα επιχειρηματία κατά την περίοδο της κύησης και της λοχείας

banks

Grivalia Hospitality: Κατασκευάζει πολυτελές κάμπινγκ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

banks

Μέτρα προφύλαξης έλαβε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

banks

Πανούσης (doValue): Πώς θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους οι servicers

banks

H METIS οδηγεί τη ναυτιλία με πυξίδα την Τεχνητή Νοημοσύνη της Microsoft

banks

ΕΥΑΘ: Συνεργασία με Λάρνακα για GIS, ενέργεια και έξυπνα υδρόμετρα

banks