15.2 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά

Η βρετανική JD Sports Fashion στην οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε τις πόρτες του νέου της καταστήματος στον Πύργο του Πειραιά. Το καινούριο κατάστημα εστιάζει στις Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear. Περιλαμβάνει γνωστά brands (Nike, Adidas, TNF ), καθώς και exclusive labels όπως Hoodrich και Supply & Demand.

Η εταιρεία υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του νέου μαγαζιού διοργανώνοντας opening party που περιλάμβανε DJ Set, free mocktails, games και εκπλήξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την ημέρα του opening, ο Πύργος ντύθηκε συμβολικά στα κίτρινα χρώματα των JD, ενώ πολλές φορές φωτιζόταν και με το λογότυπο του brand.

Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε σχετικά:

«Το νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά ήταν εξαρχής στο επίκεντρο του δυναμικού πλάνου επενδύσεών μας λόγω της καίριας θέσης του. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο product portfolio καθώς και στο customer experience, καλύπτοντας τις απαιτητικές ανάγκες των νεαρότερων γενιών (Gen Z και Gen Α).»

Related posts

Ψάχνει πληρώματα καμπίνας στην Ελλάδα η Emirates

banks

Σκλαβενίτης: Eδραιώνει την ηγετική του θέση με τζίρο 3,3 δισ. ευρώ 

banks

Endless EC: Βλέπει τζίρο-ρεκόρ άνω των €72 εκατ. φέτος

banks

H Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη συσμφωνία Skroutz – CVC

banks

Τι απαντά ο όμιλος Κυπριώτη για τα δάνεια και τη HIG

banks

Στις εταιρίες με το καλύτερο περιβάλλον η Convert, οι παροχές στους εργαζόμενους

banks