18.6 C
Athens
May 3, 2024
Image default
ECONOMY

Ν. Απέργης στο Naftemporiki TV: «Μεγάλο πρόβλημα των ΑΕΙ η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση»

Για τα μεγάλα προβλήματα των δημόσιων πανεπιστημίων μίλησε ο καθηγητής Οικονομικών ΠΑ.ΠΕΙ στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Νικόλαος Απέργης, στην εκπομπή «120’ MARKETS» με τον Ανέστη Ντόκα, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής. 

Επιπλέον, παρουσίασε το νέο μεταπτυχιακό χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής το οποίο ξεκινάει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ο κ. Νικόλαος Απέργης αναφερθείς στα προβλήματα των ΑΕΙ υπογράμμισε ότι «Τα μεγάλα προβλήματα των δημόσιων πανεπιστημίων είναι η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση», επισημαίνοντας ότι πρέπει να ανοίξουν περισσότερες θέσεις.

Επιπλέον, ο κ. Απέργης παρουσίασε το νέο μεταπτυχιακό χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής το οποίο ξεκινάει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

«Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τα καινούργια παιδιά ωστε να δουν τις αλλαγές που έχουν επέλθει με την εισαγωγή της πληροφορικής» τόνισε και συμπλήρωσε «υπάρχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα μας υποστηρίξουν όχι μόνο με διαλέξεις αλλά και προσλαμβάνοντας τους καλύτερους φοιτητές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related posts

Υπουργείο Τουρισμού: Παρουσίασε το νέο σήμα Glamping

banks

Ντε Γκίντος: Οι τρεις παράγοντες που θα κρίνουν τη νέα αύξηση των επιτοκίων

banks

ΕΕΤ: Η απόκλιση Ελλάδας – Ευρωζώνης περιορίζεται στα επιτόκια νέων προθεσμιακών καταθέσεων και στο spread

banks

Παρακολουθήσεις: Καθ’ οδόν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης

banks

Capital Economics: Τι σημαίνει η βουτιά των τιμών του φυσικού αερίου για την Ευρώπη

banks

Αποκατάσταση δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού με συμμετοχή τριών εταιρειών στον διαγωνισμό

banks