18.1 C
Athens
May 12, 2024
Image default
POLITICS

«Ο Μητσοτάκης βάζει τον Μαρινάκη να κάνει πολύ βρώμικη δουλειά παραμονή Θεοφανείων», λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται το σίριαλ με τα σενάρια περί «πρόθεσης υπουργοποίησης» του Στέφανου Κασσελάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τις απανωτές διαψεύσεις από τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος, μάλιστα, μίλησε για «επιθεώρηση ΣΥΡΙΖΑ» και «προϊόν επιστημονικής φαντασίας», πηγές της Κουμουνδούρου επανέρχονται, σημειώνοντας πως «όσες ύβρεις και χαρακτηρισμούς κι αν εκτοξεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η αλήθεια είναι επίμονη και δεν μπορεί να κρυφτεί».

«Προφανώς η πρωινή γραμμή περί ‘fake news’ έχει πάει περίπατο»

Και υποστηρίζουν ότι παραμένουν αναπάντητα τα εξής ερωτήματα:

– «Θα μας απαντήσουν επιτέλους αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει ή όχι προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του;

– »Ενημερώθηκε τελικά ο κ. Μαρινάκης ποιο ήταν το υπουργείο που προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019;».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «είναι ενδιαφέρον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε δημοσιογραφική ερώτηση ότι ‘δεν έχει υπάρξει ποτέ προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη’. Επιμένει σε αυτό;», ρωτούν τον Παύλο Μαρινάκη.

Για να καταλήξουν πως «είναι προφανές ότι η πρωινή γραμμή περί ‘fake news’ έχει πάει περίπατο, όπως είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει τον κ. Μαρινάκη να κάνει πολύ βρώμικη δουλειά, παραμονή των Θεοφανείων».

Related posts

Αλβανία: Μετά την περιοδεία Μητσοτάκη θα πρέπει ο Ράμα να επισκεφθεί την Τσαμουριά

banks

Σαρλ Μισέλ: Δεν μπορούμε να υπάρξουμε χωρίς εσάς, όπως εσείς επιλέξΑτε να μην υπάρχετε χωρίς την Ευρώπη

banks

Με γεωθερμία θα λειτουργεί το Δημαρχείο Γρεβενών

banks1

Στον «κάλαθο των αχρήστων» το άρθρο 16 – Ανοίγει άμεσα ο δρόμος για ιδιωτικά Πανεπιστήμια

banks1

Μάντζος για Τουρκία: Η κυβέρνηση κρύφτηκε πίσω από ένα χαρτί – Η Διακήρυξη των Αθηνών δεν είναι δεσμευτική

banks1

Γιατί αναβλήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ιράκ

banks